מרנג / כרמית דהאן

מרנג /כרמית דהאן:

למרנג
5חלבונים
כוס סוכר
על אמבט בן מארי לשים את החלבונים ולהוסיף כוס סוכר
לערבב עם מטרפה עד שהסוכר נמס כולו
לנגב את תחתית הקערה ממים ולהעביר למיקסר להקציף הייטב
לקצף נוקשה ויציב אני הוספצי תמצית קפוצ'ינו אבל לקח לי המון זמן ליבש את המרנג כך
אז ממליצה לקפל לתוך התערובת אחרי שמסימים להקציף כף שטוחה נס קפה
לשים נייר אפיה לסמן את הקוטר
של התבנית
אני הכנתי עם רינג אז זילפתי פנימה את הקצף בצורת דיסקית
ושלפתי את הרינג אז נשארה הצורה והקוטר
לזלף שוב דיסקית על תבנית שניה
וממה שנשאר אפשר לזלף נשיקות קטנות
ליבש את המרנג בתנור למשך כשלוש שעות כד המרנג מתנתק בקלות מנייר האפיה
למלית
שמנת מתוקה 500 מ"ל
גביע גבינה לבנה 9%
אינסטנט פודינד וניל
גביע גבינת שמנת נפוליאון
רבע כוס חלב
חצי שקית ג'לטין
3/4 כוס סוכר
כף תמצית קפוצ'ינו אם אין כף אבקת נס קפה
להכניס את גרגירי הג'לטין לרבע כוס חלב ולתת להם מנוחה של עשר דקות שיספחו את הנזלים
לחמם במיקרוגל עשרים שניות את החלב לערבב היטב שהגרגירים ימסו היטב ולהכניס לקערת המיקסר
להוסיף את השמנת המתוקה הגבינות האינסטנט פודינג והסוכר
ואת תמצית הקפוצ'ינו ולהקציף היטב לקצף נוקשה
להרכבת העוגה
לשים דיסקית מרנג על תחתית יציבה או תחתית של תבנית
אני השתמשתי ברינג לשים את הרינג מעל לשים שקף בתוך הרינג
לשים חצי מהתערובת מעל המרנג לשטח היטב ולשים מעל עוד דיסקית מרנג ומעליה לשפוך את יתרת הגבינה לישר היטב ולהכניס להקפאה
להוציא רבע שעה לפני שמגישים ואפשר לקשט כיד הדימיון

 

דירוג
recipe image
שם המתכון
מרנג
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *