מעורב עם פרגיות, פילה עוף, כבדים והמווווןןןן בצל זאת פשוט מנה מושלמת. להכניס לתוך פיתה צלויה וקצת שרופה על הגז, לזלף מעל טחינה ולהכניס גם ירק ולהתענג על כל ביס, בעיקר שהכל נוזל ומטפטף מכל הצדדים 🙂
מנה קלה, פשוטה ומהירה להכנה. כל מה שצריך זה רק לקנות את הבשרים, לחתוך ולתבל היטב. כל הסוד הוא בתיבול ובבחירת בשרים טריים.
ניתן לאכול לצד אורז לבן וסלט, אפשר בפיתה ובעצם בכל צורה היא מנה טעימה.
הכנה:
לשים בקערה את פילה העוף החתוך והפרגיות החתוכות ולתבל אותם בתבלינים ולהניח בצד.
בינתיים לטגן בשמן את הבצלים עד שהופך לשקוף ואז להכניס את הגמבה, לערבב ולסגור את המכסה עד ריכוך קל בלבד.
להכניס את חזה העוף והפרגיות המתובלות לבצל והגמבה המטוגנים ולערבב יחד. לבשל ביחד ולערבב מידי פעם. לסגור מכסה ולהמשיך בישול בלהבה הכי נמוכה.
בינתיים לצלות את הכבד עם טיפת מלח ופלפל גרוס (מטעמי כשרות צורבים כבד על אש גלויה ברשת. אם אתם לא שומרים ולא מעוניינים להכין כך, פשוט תכניסו את הכבד יחד עם הפרגיות ופילה העוף לתוך הבצל ובשלו היטב).
לאחר הצליה של הכבד להעביר אותו לסיר ביחד עם השאר, לערבב ולתת בישול קצר לעוד 2 דקות.
כמובן שאת הכל ניתן להכין על הפלאנצ'ה ולא רק בסיר.
לאכול לצד אורז לבן או להכניס לפיתה עם סלטים או ירק לצד טחינה.. שלמות.מעורב אורגינל מכינים גם עם לבבות אז מי שרוצה ואוהב יכול להכניס גם אותם.מתכון מעורב בהצלחה ובתיאבון, אתימעורב בפיתה