מלבי

מלבי צ'ילי מוגש עם סירופ פטל ,פיסטוקים קלויים וקוקוס

מלבי/אוראל אליהו:

למלבי:
600 מל' חלב 3 אחוז
400 מל' שמנת מתוקה
1 פלפל צ'ילי יבש
90 גרם סוכר
70 גרם קורנפלור

אופן הכנה:
1.לשים בקערה קטנה את הקורנפלור ו3/4 כוס חלב מהמתכון
2.לערבב הייטב ,בסיר להביא על סף רתיחה את יתרת החלב,שמנת מתוקה ,צ'ילי חצוי וסוכר .
3. למזוג את הקורנפלור לתוך הסיר ולערבב היטב עד להסמכה ,להוציא את הצ'ילי
4. למזוג לכלים ולכסות עם פיסת נייר אפייה, לקירור בטמפ' ולהעביר למקרר ל3 שעות לפחות

לסירופ פטל:
600 גרם פטל
180 גרם סוכר
2 כפות מיץ לימון

אופן הכנה:
1.בסיר מבשלים פטל עם הסוכר והמיץ לימון כשעה על אש בינונית תוך כדי עירבוב .
2. טוחנים בבלנדר מוט מסננים ומצננים

הגשה: מוציאים את המלבי ,מוזגים מעט מהסירופ פטל ומקשטים בקוקוס טחון ופיסטוקים קצוצים קלויים ומגישים… בתיאבון

דירוג
recipe image
שם המתכון
מלבי
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
0graygraygraygraygray Based on 5 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *