מלאתית

מלאתית/אוראל אליהו:

קילו קמח לבן מנופה
280 גרם סוכר
150 גרם שומשום
460 מל' שמן זית
50 מל' מים
10 גרם א.אפיה

אופן הכנה:
1.בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל החומרים ,כ4 דקות עד לבצק חלק
2. נותנים לבצק מנוחה כרבע שעה במקרר
3.מרדדים את הבצק לעובי כחצי ס"מ וקורצים בעזרת מיקד עיגולים קטנים ,מסדרים בתבנית אפיה
4.אופים 180 מעלות כ15 דקות

דירוג
recipe image
שם המתכון
מלאתית
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *