מלאווח פיצה, פשוט המצאה גאונית לעצלנים ולמי שאין לו זמן וכוח להתעסק עם בצקים.. ממש ממש פשוט, קל ומהיר להכנה..
רוצים ארוחה כאן ועכשיו? רוצים להכין כביכול קלצונה גבינות או פיצה? זה מתכון במיוחד בשבילכם..
כל מה שאתם צריכים זה תנור או טוסטר אובן ומצרכים בסיסיים ביותר.. מוכנים? 5 דקות וסיימתם..
מלאווח פיצה / אתי משה-חביב:
מלאווח מופשר (בכמות שרוצים)
גבינה צהובה מגורדת ו/או מוצרלה מגורדת (ניתן לשלב וניתן לבחור אחת מהן).
רוטב פיצה.
לרוטב פיצה:
אם ממש רוצים להתעצל עד הסוף אז להשתמש ברוטב פיצה קנוי..
ואם טיפה רוצים להשקיע אז..
1 קופסת רסק קטנה
2 כפות קטשופ
2 שיני שום כתוש (קוביות קפואות)
כף עשבי תיבול לפיצה
1/4 כוס מים
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל שחור – לפי הטעם
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כף שטוחה סוכר
לערבב הכל יחד (מה שנשאר מהרוטב ניתן להקפיא ולהוציא במידת הצורך בפעם הבאה)
לציפוי:
ביצה טרופה
שומשום

הכנה:
כל עיגול של מלאווח מופשר, למרוח ברוטב פיצה, לפזר גבינה צהובה, לסגור לחצי ירח, להדק בצדדים לסגירה- לצורת קלצונה. ניתן להשאיר פתוח כמו צורת פיצה.
למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד השחמה.
מתכון למלאווח פיצה
בהצלחה ובתיאבון, אתי 🙂


אולי יעניין אותך






תודה על המתכון! המיקס של הרוטב נראה טוב
באהבה, טעיםםם 🙂