מוקפץ פילה עוף ופטריות

מוקפץ פילה עוף ופטריות, מנה קלה מאוד, מהירה ופשוטה להכנה. במיוחד למי שרוצה אוכל בריא ולא מורכב, מהיר ובלי הרבה חומרים, עם מוצרים שיש לכולנו בבית.. ממש פשוט פשוט.

כל מה שצריך זה פילה עוף, פטריות ותיבול נכון.

יכולה לספר לכם שילדים מאוד אוהבים את המנה הזאת כי היא "נקיה" ובלי הפתעות של ירקות או תיבול מוזר. ילדים מאוד אוהבים פילה עוף ופטריות (שלי בכל אופן ;)..) והתיבול מתקתק ומאוד טעים..מנה ממש אהובה על ילדים. באחריות.

ניתן להוסיף להקפצה איטריות נודלס או איטריות של מוקפץ (לאחר בישול האיטריות, לסנן אותן ולהכניס בסיום ההקפצה את האיטריות ולתקן תיבול בהתאם לטעם האישי).

ניתן להגיש לצד או על אורז לבן.

מתחילים?

מוקפץ פילה עוף ופטריות

מוקפץ פילה עוף ופטריות / אתי משה-חביב:

800 גרם פילה עוף חתוך לקוביות
3/4 סלסלת פטריות טריות חתוכות לרצועות
1 בצל ירוק קצוץ לעיגולים
למרינדה-
3 כפות דבש
3 כפות טריאקי
3 כפות צילי מתוק
כפית שמן שומשום
כפית מלאה חרדל
כפית שמן קנולה
טיפת מלח

הכנה:
לשים בקערה את החומרים למרינדה- דבש,טריאקי, צילי,שמנים,חרדל, טיפת מלח, לערבב היטב.
לחתוך את פילה העוף לקוביות ולהעביר לקערה של המרינדה. להניח בצד 5 דקות.
לחמם מחבת שתהיה ממש חמה , עדיפות למחבת ווק, להכניס את קוביות פילה העוף שהיו במרינדה (ללא המיצים שנשארו. לא לזרוק אותם, נצטרך אותם בהמשך).
להקפיץ את פילה העוף מכל הכיוונים. שמחליף צבע להוציא ולשים בקערה בצד.
באותו המחבת (אין צורך לנקות או לשטוף אותו.להפך.אנחנו רוצים שהטעמים ישמרו), להקפיץ את הפטריות והבצל הירוק, הקפצה קלה בלבד. להוסיף את קוביות פילה העוף שבצד ולהקפיץ הכל יחד.
להוסיף לסיום את הרוטב שנשאר מהמרינדה ולהקפיץ קלות.
ניתן להוסיף למוקפץ גם איטריות או להגיש לצד או מעל אורז לבן.

מתכון מוקפץ פילה עוף ופטריות
בהצלחה ובתיאבון, אתי ?

מוקפץ פילה עוף ופטריות

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
מוקפץ פילה עוף ופטריות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 5 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *