מוקפץ עם פסטה

מוקפץ עם פסטה,ירקות,פילה עוף ותיבול אסייאתי מתקתק שקל להתאהב בו. מנה אהובה על ילדים וכמובן על מבוגרים.

את המנה אפשר להכין ללא פילה עוף, כמנה צמחונית/טבעונית.  כך המנה יכולה להיות גם כסלט.

מנה קלה ופשוטה להכנה והכי חשוב טעימה 🙂

מוקפץ עם פסטה/אתי משה-חביב:

מרכיבים:
10 חתיכות פילה עוף חתוכות לקוביות
1/2 חבילת פסטה (אני השתמשתי בקונכיות קטנות)
2 כוסות כרוב חתוך לרצועות
1 גמבה אדומה קטנה חתוכה לרצועות
1 בצל גדול מאוד חתוך לרצועות
סלסלה וחצי של פטריות טריות
כוס ברוקולי (מהקפואים)

לרוטב:
4 כפות צ'ילי מתוק
5 כפות טריאקי
2 כפות סויה
כף שמן שומשום
כף שמן זית
2 כפות מלאות דבש
טיפת פלפל שחור גרוס
לערבב את כל מרכיבי הרוטב יחד.

לפיזור מעל:
כף שומשום.

הכנה:
לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן. לסנן ולהניח בצד.
לחתוך את פילה העוף לקוביות ולצרוב אותן על המחבת מכל הצדדים. לתבל בטיפת מלח ופלפל שחור. להניח בצד.
במחבת ווק לשים 3 כפות שמן קנולה וכף שמן שומשום ולהקפיץ את הירקות בסדר הבא:
בצל, גמבה, פטריות, כרוב וברוקולי. להקפיץ יחד לדקה ולהוסיף את פילה העוף הצרוב. להקפיץ יחד ולשפוך על הכל את הרוטב. להקפיץ דקה ולסיום להכניס את הפסטה. לערבב לאיחוד טעמים.
לסיום לפזר שומשום.

מתכון מוקפץ עם פסטה
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
מוקפץ עם פסטה
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *