מגנום ביתי, כל כך פשוט להכנה שאתם לא מאמינים. 2 רכיבים ויש לכם ארטיק/ גלידה. קלללללל… רוצים להכין גם ציפוי? עוד דקת הכנה וסיימתם.. רוצים תוספת לגלידה? עוד 2 דקות הכנה. לא הגעתם ל 5 דקות וסיימתם הכל..חחח.. לא מאמינים כמה שזה קל וטעים. לא מאמינים לי? תנסו בעצמכם.
אגב, ממליצה לכם לקנות את תבניות סיליקון ומקלות ארטיק להשלמת האווירה, מאוד נוח להקפאה ולשליפה. אצלנו כל קיץ התבניות האלה נשלפות מהארון ואנחנו מכינים מגנום ביתי קטלני-כל אחד והטעם שלו.
רוצים לראות את הכנת הארטיק/גלידה ועוד סירטונים רבים אחרים? בואו לעקוב אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
מגנום ביתי/קראנצ'ית:
מה צריך?
1 שמנת מתוקה- 250 גרם
1/2 פחית חלב מרוכז- 180 גרם
להקציף יחד.
להוסיף לסיום תוספות שאוהבים (מקופלת/שברי שוקולד/ שברי עוגיות/אוריאו וכו') לקפל ידנית את התוספת.
להעביר לתבניות של ארטיק/גלידה/מגנום.
להכניס למקפיא.
לציפוי שוקולד:
להמיס 200 גרם שוקולד חלב עם 60 גרם חמאת קקאו. לצנן לטמפרטורת החדר,לא להשתמש בציפוי חם.
לצפות את הגלידה אך ורק שהיא אחרי הקפאה והיא קשה מאוד, אחרת הגלידה והשוקולד יהיו עיסה אחת. כל הרעיון זה שהשוקולד יתקשה ויתפס על הגלידה.
מהכמות הזאת יוצאים 6 ארטיקים של מיני מגנום.
מתכון מגנום ביתי
בהצלחה ובתיאבון, אתי.
תודה רבה טעים מאוד!
באהבה
אפשר לשנע בנסיעה של שעה? נראה מדהים!
אם את רוצה לקחת בדרכים אז להוסיף ג'לטין לעיסה ולקחת בצידנית עם קרח.
האם זה אמור להפוך לקצפת? זה נשאר נוזלי.
זה אמור להיות במרקם של יוגורט. לא נוזלי מידיי וגם לא קצפת. זה מתייצב במקפיא.
זה שווה את זה שיוצא 6?
כמה זמן זה במקפיא?
הכמות תלויה בגודל של התבנית שמכינים.
שווה או לא זה עניין של טעם.
כמה זמן זה במקפיא לפני ציפוי או אחרי?
לפני ציפוי עד הקפאה מלאה של הארטיק בצורה שלו, אחרת השוקולד ימים אותו או שהוא יאבד מהצורה שלו.
אם אחרי הציפוי, גם 3 חודשים במקפיא ,אם תצליחו לעמוד בפיתוי ..חחח..
בהצלחה.