מאפינס שמנת, נוטלה ושוקולד צ'יפס

מאפינס שמנת, נוטלה ושוקולד צ'יפס מושחת וטעים? מלא בשוקולד, במרקם רך ועסיסי.  מערבבים הכל בקערה ומוזגים לתבניות מאפינס. מתכון פשוט, קל ומהיר להכנה. גם ילדים יכולים להכין ולהנות ממנו.

נשמר היטב מחוץ למקרר, נשאר לח וטעים. לשמור בקופסא סגורה עד 3 ימים בחוץ. אפשר לשמור במקרר ואפשר גם להקפיא. נשמר מצויין. ניתן להכין את המתכון גם כעוגה (מתאימה בכמות לאינגליש קייק אחת).

מאפינס שילדים לא עומדים בפניו ובינינו גם מבוגרים.. חחח…

מוזמנים לעקוב אחריי באינסטגרם לראות סירטונים להכנת מתכונים: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

מאפינס שמנת, נוטלה ושוקולד צ'יפס /אתי משה-חביב:

מה צריך? 
1 שמנת חמוצה – 200 גרם
2 ביציםL
כוס וחצי קמח תופח- 210 גרם
3/4 כוס סוכר – 150 גרם
חצי כוס שמן קנולה- 100 גרם
קורט מלח
2 שקיות סוכר וניל או כפית תמצית וניל איכותית

תוספת:
שוקולד צ'יפס
נוטלה

הכנה:
לערבב בקערה את כל הרטובים, עליהם להכניס את היבשים לערבוב קל.
לחלק את העיסה בתבניות קאפקייקס/מאפינס- בערך 12-14 מאפינס,לשים מעט נוטלה מעל (אפשר להשאיר כגוש או לקשקש עם קיסם ואז יוצא משוייש) ומעל לפזר שוקולד צ'יפס. להכניס לתנור בחום175 מעלות למשך כ 30 דקות. לבדוק כמובן שקיסם יוצא יבש, כל אחד והזמן שהתנור שלו צריך.
לאקסטרה שוקולד לזלף לתוך המאפינס עוד נוטלה בסיום האפיה כאשר המאפינס מוכן ופושר.

מתכון מאפינס שמנת, נוטלה ושוקולד צ'יפס
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
מאפינס שמנת, נוטלה ושוקולד צ'יפס
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *