מאפינס בטטה/אתי משה-חביב:
מה צריך? 1 בטטה גדולה מגורדת 1 בצל קצוץ דק מאוד 6 כפות שמן לטיגון הבצל או 50 גרם חמאה כוס גבינה צהובה מגורדת (100 גרם) 3 כפות קוטג' 3 ביצים m 1/2 כוס שמנת מתוקה או שמנת לבישול (120 גרם) כוס קמח תופח- 140 גרם (אפשר קמח רגיל או כוסמין ולהוסיף כפית אבקת אפיה) מלח לפי הטעם פלפל שחור לפי הטעם חצי כפית אגוז מוסקט הכנה: לטגן את הבצל בשמן עד השחמה, להוסיף את הבטטה המגורדת לטיגון קל ולתבל. לצנן בצד. אם גירדתם את הבטטה ולא חתכתם לקוביות קטנטנות אז אפשר שלא לטגן אותם, אם חתכתם לקוביות מומלץ לטגן קלות כדי שיאפו היטב בתנור. בקערה נפרדת לערבב את הקוטג', הביצים, השמנת, גבינה צהובה ולערבב. להוסיף את הבצל והבטטה יחד עם השמן שטוגנו בו ולערבב. לסיום להכניס את הקמח ולערבב עד איחוד. לשים במנג'טים או בתבניות מאפינס (לשמן אותם קודם) ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך כ 40 דקות. מתכון מאפינס בטטה בהצלחה ובתיאבון, אתי.אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
מאפינס בטטה
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
3 Review(s) Based on