מאפה פילו מרושל במילוי גבינות

מאפה פילו מרושל במילוי גבינות, פשוט מאוד וקל להכנה. מכירים את זה שבצק הפילו נקרע או מתייבש או שנשאר לכם שאריות בצק או מלא גבינות במקרר ואתם לא יודעים מה לעשות איתם? אז זה בדיוק המאפה שיציל לכם את שאריות הבצק ושאריות הגבינות. אין אפילו צורך לשמן או לסדר את הבצק, מקמטים ושמים בתבנית , אין יותר קל מזה. אותו הדבר לגבי הגבינות- מערבבים הכל יחד וזהו. קקלללללל….

מאפה לארוחת ערב, בראנץ, ארוחה חלבית, אירוח כייפי ועוד. נראה מדהים וטעים אפילו יותר.

בקיצור, שמרו ותכינו. אל תשכחו לשלוח תמונות בפייסבוק או באינסטגרם ולתייג. מחכה לכם.

ואל תשכחו לעקוב אחריי באינסטגרם כדי לראות את הסירטונים שלי, כמו הכנת המאפה הזה למשל, ממש כאן בקישור: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

מאפה פילו מרושל במילוי גבינות/ קראנצ'ית:

מה צריך?
1 חבילת עלי פילו
למילוי:
1 גביע גבינה לבנה
1/2 גביע קוטג'
כוס גבינה צהובה מגורדת (100 גרם)
100 גרם גבינת פטה פטינה- למעוך עם מזלג (או גבינה בולגרית מעודנת)
2 ביצים L
טיפת מלח (אם שמים גבינה בולגרית אז אין צורך)
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
2 כפות גדושות קורנפלור או קמח

לציפוי:
1 שמנת חמוצה 15%- 200 מ"ל
1 שמנת מתוקה- 250 מ"ל
70 גרם חמאה -להמיס
לערבב הכל יחד, ניתן לתבל קלות במלח ופלפל.

הכנה:
לסדר תבנית עם 4 דפי פילו בתחתית, לשמן אותם קלות בלבד,אפילו ספריי שמן זה מספיק.
לערבב את כל חומרי המילוי ולשפוך על הדפים. מעל המילוי להשתמש בשאר דפי הפילו, לקחת דף,לקמט ולהניח, אפילו 2 דפים קרועים מחוברים, פשוט לקמט ולהניח ברישול על המלית. לסדר את הכל בשכבה העליונה.
לערבב את כל חומרי הציפוי ולשפוך מעל הפילו המקומט, גם כן לא צריך בצורה מסודרת,פשוט לשפוך מעל.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות לאפיה של כשעה. לקבלת תחתית קריספית להוריד את התבנית לחלק התחתון בתנור לאפיה נוספת של עוד 10 דקות.
לאכול חם. ניתן גם להקפיא לאחר האפיה ולהפשיר במידת הצורך.

מתכון למאפה פילו מרושל במילוי גבינות
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
מאפה פילו מרושל במילוי גבינות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *