מאפה פילאס במילוי גבינות קשות

מאפה פילאס במילוי גבינות קשות, גבינות קשות ואיכותיות שעושות את כל ההבדל בין מאפה פילאס פשוט עם גבינות  למאפה ברמה אחרת. אני הוספתי גם אורגנו אבל בהחלט אפשר לא להוסיף כלום מלבד גבינות.

המאפה הזה לא יקרע לכם, לא תברח הגבינה ולא יהיו בו הפתעות כאלה ואחרות מכיוון שהוא מורכב מגבינות קשות שאין בהן הרבה נוזלים כמו גבינות רכות.

כדי לראות את הסירטון להכנת העוגה ולעוד סירטונים אחרים כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם, כאן בלחיצה על הקישור:  https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

מאפה פילאס במילוי גבינות קשות /קראנצ'ית:

מה צריך?
1 חבילת בצק פילאס מופשר
למילוי:
100 גרם גבינת קשקבל
100 גרם גבינת קממבר
200 גרם גבינה בולגרית במליחות מעודנת
1 ביצה (נשתמש בחלק ממנה גם לציפוי,הסבר בהוראות)
פלפל שחור גרוס

למריחה מעל:
ביצה טרופה (להשאיר קצת מהביצה שמכניסים למילוי כדי לא לפתוח ביצה חדשה למריחה)

לפיזור:
שומשום

תוספת אפשרית למילוי:
אני שמתי עלי אורגנו טריים
אפשר לא להוסיף כלום ואפשר להמיר בעלים אחרים שאוהבים כמו תרד מבושל , עירית קצוצה, טימין טרי וכיו"ב.

הכנה:
לגרד את הגבינות בפומפייה,  להוסיף את הביצה (להשאיר קצת מהביצה למריחה על המאפה לפני הכניסה לתנור,לקשקש אותה עם מזלג ולשפוך רק 3/4 ממנה למילוי ולהשאיר קצת למריחה), לתבל ולערבב.
לפתוח את הבצק, לחלק ל 2 או 4 חלקים שווים,תלוי בגודל המאפה שתרצו, להניח בקצה מהמילוי ולגלגל לרולדה. ניתן להכין גם כשבלולים. להעביר לתבנית התנור, למרוח ביצה ולפזר שומשום.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד השחמה, בערך 45-50 דקות.

מתכון מאפה פילאס במילוי גבינות קשות
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

דירוג
recipe image
שם המתכון
מאפה פילאס במילוי גבינות קשות
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *