לחמניות מתוקות בניחוח וניל/כרמית דהאן
חצי קילו קמח
כף שמרים
3 כפות סוכר
3/4 כוס חלב או מים
ביצה + חלמון
50 גרם חמאה
מעט תמצית וניל איכותית
כפית מלח
להברשה
ביצה טרופה
סוכר גבישי
לסירופ סוכר
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
מעט תמצית וניל איכותית
מבשלים על הגז עד להמסה של הסוכר מצמצמים מעט את הנוזל לסירופ ומצננים
מכניסים את הביצים החלב והשמרים לקערת המקסר מערבבים מעט מוסיפים קמח סוכר ותמצית וניל
מתחילים לערבב את החומרים ומוסיפים את החמאה לשים את הבצק לבצק אחיד ומוסיפים את המלח לקראת סוף הלישה
מכסים את הבצק ומניחים בצד למנוחה של כחצי שעה
יוצרים לחמניות מברישים בביצה טרופה מפזרים סוכר גבישי מכסים ונותנים ללחמניות לנוח עוד כרבע שעה
אופים בחום של 180 מעלות עשרים דקות עד חצי שעה שהלחמניות מזהיבות
מוציאים מהתנור ומברישים בסירופ סוכר
תהנו ❤
*הבצק לא מכפיל את נפחו אז לא להיבהל
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
לחמניות מתוקות בניחוח וניל
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
2 Review(s) Based on