לחם שמרים מהיר עם עשבי תיבול

לחם שמרים מהיר עם עשבי תיבול, מהיר יחסית כן? חחח.. יוצא רך מבפנים וקריספי מבחוץ, נשמר רך לאורך זמן וממש לא מתייבש בקלות.

אפשר לאכול ככריך טעים, כצנים או פרוסות בתנור.. כל דרך טעימה לאכילת הלחם המושלם הזה. אל תשכחו חמאה..חחח.. חמאה ולחם זה שילוב משמיים..

אין מי שלא מתאהב בלחם המדהים הזה, באמת שאין הרבה מאמץ, צריכים רק סבלנות. מעט רכיבים, המון אהבה וסבלנות ויש לכם לכם מעולה. ניתן להכין גם ללא עשבי תיבול או להחליף את עשבי התיבול בגרעינים למיניהם.

לחם שמרים מעולה,ממליצה לכם בחום. גם ילדים עפים עליו.

כדי לראות סירטונים, תעקבו אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

 

לחם שמרים מהיר עם עשבי תיבול/קראנצ'ית:

מה צריך?
500 גרם קמח לחם
כף שטוחה שמרים-8 גרם
2 כפות סוכר לבן-20 גרם
1/4 כוס שמן (קנולה או זית)- 50 גרם
300 גרם מים נעימים
כפית שטוחה מלח

תוספת עשבי תיבול:
אורגנו טרי קצוץ
פטרוזיליה טריה קצוצה
עירית קצוצה
טימין טרי
לקצוץ הכל, כולם יחד בין 1/2 כוס ל 3/4 כוס עשבי תיבול.

לבצק מקדים- לוקחים מסך כל החומרים הרשומים למעלה,לא בנוסף.
לבצק המקדים:
100 גרם מים פושרים
8 גרם שמרים יבשים
20 גרם סוכר
3 כפות קמח

הכנה:
להתחיל עם הבצק המקדים- להכין את הבצק המקדים בקערה, לערבב הכל,לכסות ולהמתין כ 20-30 דקות עד שמבעבע ותופח.

בקערת המיקסר לערבב את שאר המצרכים (חוץ מעשבי התיבול)+ להוסיף את הבצק המקדים המותסס וללוש יחד למרקם חלק (בערך 6 דקות במהירות נמוכה), להוסיף את עשבי התיבול ולהמשיך לישה לעוד 2-3 דקות.
להתפיח.
להכין את הצורה הרצויה- אם זה לחם או לחמניות. להתפיח שוב.

להכניס לתנור שחומם מראש,ל 200 מעלות לאפיה של כ 25 דקות פלוס מינוס.

ללחם-לחלק את הבצק ל 2 תבניות אינגליש קייק. להתפיח בתבניות ולאפות איתן.
ללחמניות- להכין את הצורה הרצויה ולהתפיח על מגש האפיה.

מתכון לחם שמרים מהיר עם עשבי תיבול
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

 

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
לחם שמרים מהיר עם עשבי תיבול
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *