טבעות בצל

מי לא אוהב טבעות בצל קריספיות וקראנצ'יות בטירוף.. פריכות כל כך וטעימות.. אחחח כל ביס אליפות. לצד רטבים שווים זה כל הסיפור.

אז רק שתדעו שזה סופר סופר קל להכנה ואין מצב שזה לא מצליח, ומה שהכי כייף בכל העניין זה שהטבעות בצל מתאימות ומשתלבות בכל ארוחה, גם בשרית גם חלבית, גם כמנה ראשונה, גם כנשנוש (בכייף שלכם שבאים חברים) , פשוט מתאימה להכל ולכל מצב.

מנה פשוטה, קלה ומהירה להכנה..

רק קחו בחשבון שזה נשנוש כמו גרעינים ואי אפשר להסתפק בטבעת אחת..

אז נסגור שאני אחראית על המתכון והקלוריות עליכם? סגור!

תודו לי אחר כך.. יאללה לכו תכינו ותהנו..

סרטונים למתכונים תמצאו תמיד בדף האינסטגרם שלי etimoshehaviv, כאן בקישור:

https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

 

 

טבעות בצל/אתי משה-חביב:

מה צריך? 
2 בצלים בינוניים-גדולים
לבלילה:
1 כוס קמח תופח
1 כוס מי סודה לשתיה או בירה
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
ניתן להוסיף טיפת אבקת מרק עוף וטיפת אבקת שום

אופציונאלי כציפוי:
פירורי לחם

לטיגון:
שמן קנולה

הכנה:
לערבב יחד את כל חומרי הבלילה עם מזלג ולהכניס למקרר לחצי שעה.
בינתיים לקלף 2 בצלים בינוניים מהקליפה ולחתוך לעיגולים גסים. שחותכים את הבצל נוצרים עיגולים בתוך עיגולים לכן צריך לפתוח את העיגולים ובעצם לפרק לחישוקים (שלא תשאירו בטעות את הבצל כגוש ולא תפרקו לטבעות).

הכנת טבעות הבצל:
לטבול את הבצלים בבלילה ולטגן.
אופציה נוספת- לטבול את הבצלים בבלילה, להעביר לצלוחית עם פירורי לחם ורק אז לטגן.
בשני המקרים זה יוצא מדהים!

פשוט וקל ומשדרג כל ארוחה.
ניתן לאכול כמנה ראשונה, כתוספת לכל סוג ארוחה וגם סתם ככה לנשנוש עם כוס בירה.
תכינו ותהנו..

מתכון טבעות בצל
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
טבעות בצל
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 31 Review(s)

12 thoughts on “טבעות בצל

  1. היי, הקישור לאינסטגרם אשר מופיע פה מוביל ל-"משתמש לא קיים".
    חוץ מזה-אגדה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *