דייסת סולת כל כך מפנקת בימי החורף הקרים.. ריח החלב והחמאה המתחממים על האש ביחד עם הסולת נותנים תחושה של בית וחמימות. מנה כל כך טעימה, משביעה ומנחמת.
אפשר לאכול אותה כמנת אנרגיה חמה לבוקר קר, מנה שילדים מאוד מאוד אוהבים, ויכולה לשמש גם כארוחת ערב או כקינוח לארוחת ערב (תלוי איזו תוספת החלטתם לתת לה).
לא לשכוח שהמנה פשוטה, קלה ומהירה להכנה, תוך 5 דקות היא אצלכם בצלחת.
ממליצה להכין ולהתפנק.. 🙂
דייסת סולת /אתי משה-חביב:
כוס חד פעמית שקופה של סולת
3 כוסות מים (כוס מידה)
50 גרם חמאה
טיפת מלח
אם רוצים את הדייסה מתוקה אז להוסיף גם כפית גדושה סוכר
כוס חד פעמית שקופה של חלב
3 כוסות מים (כוס מידה)
50 גרם חמאה
טיפת מלח
אם רוצים את הדייסה מתוקה אז להוסיף גם כפית גדושה סוכר
כוס חד פעמית שקופה של חלב
הכנה:
להרתיח מים,חמאה ומלח. להוסיף בהדרגה ותוך כדי ערבוב את הסולת (לא להפסיק לערבב,אחרת יהיה גוש של סולת). שהתערובת מסמיכה להוסיף את החלב ולסיום אם רוצים מתוק אז גם כפית סוכר.
אם רוצים מלוח אז לא להוסיף סוכר.
להרתיח מים,חמאה ומלח. להוסיף בהדרגה ותוך כדי ערבוב את הסולת (לא להפסיק לערבב,אחרת יהיה גוש של סולת). שהתערובת מסמיכה להוסיף את החלב ולסיום אם רוצים מתוק אז גם כפית סוכר.
אם רוצים מלוח אז לא להוסיף סוכר.
זה הכל. פשוט וקל.מוכן תוך 2 דקות.
להגשה-
לפזר מעל שבבי שוקולד/ דבש/ קינמון/ סוכר / שמנת חמוצה/ אגוזים/ קוקוס ובעצם מה שאתם אוהבים.
מתכון דייסת סולת
בהצלחה ובתיאבון,אתי ?
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
דייסת סולת
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
9 Review(s) Based on