בראוניז עם מרשמלו או עם כל תוספת אפשרית הוא תמיד אופציה טובה כדי לסגור את פינת המתוקים לשבת. מה בסך הכל צריכים כדי להכין מרשמלו? 5 דקות עבודה ועוד 17 דקות בתנור? מצרכים פשוטים שיש לכולם בבית והמון אהבה לשוקולד (בעיקר מריר)..
על הקלוריות לא אספר לכם חחח… אבל שרוצים להתפנק,ביס מבראוניז טוב ואיכותי יעשה את העבודה. בהחלט בראוניז זה למפונקים אוהבי שוקולד.
אצלי הפעם הילדות ביקשו בראוניז עם מרשמלו ואני בתור אחת שעושה כל מה שהן מבקשות בסביבת המטבח נעתרתי לבקשה.. (חלשה שכמותי..חחח) אז שמתי מרשמלו לבבות במסגרת הבראוניז.
אני פחות עפתי על זה ולא בגלל שאני לא אוהבת מרשמלו…אני מאוד אוהבת במיוחד שאני שורפת להן אותו עם הברנר..(אבל זה כבר סיפור לפוסט אחר..חחח) . מעדיפה יותר עם אגוז כלשהו בפנים לאיזון המתיקות. שמתבגרים פתאום העדפות הופכות להיות שונות.. (הזדקנתי,אה?) מה שחשוב זה שהילדות אהבו, בכל זאת זה בראוניז לבקשתן…
עוד לא הספיק להתקרר וכבר נזללה חצי תבנית.. איזה כייף זה..
בקיצור, חפרתי..
לכו תכינו בראוניז, תכניסו איזה מילוי שאתם אוהבים או אפילו תשאירו בלי מילוי כלל ותזכרו שהוא לא אמור להיות אפוי למוות, לכל היותר 20 דקות וגם זה לפעמים יותר מידיי.
אהבתם? הכנתם? שלחו לי תמונות באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv/
בראוניז עם מרשמלו/אתי משה-חביב:
לבראוניז:
200 גרם חמאה
250 גרם שוקולד מריר
4 ביצים
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
2 כפות גדושות דבש
כוס קמח (140 גרם)
קורט מלח
תוספת אפשרית:
מרשמלו
אגוזים
שוקולד צ'יפס
הכנה:
להמיס בסיר חמאה עם שוקולד,להוסיף את הסוכר לערבב עד המסת הסוכר. להוסיף את הדבש.
לכבות את האש ולהוסיף ביצה,ביצה ולטרוף מהר מהר אחרי כל הוספת ביצה שלא תצא חביתה והביצים יקרשו.
לסיום להוסיף את הקמח והמלח ולטרוף עד איחוד.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות לכ 15-20 דקות.
אני כל פעם מחליפה את התוספות, הפעם הילדות ביקשו מרשמלו אז בתמונה רואים מרשמלו. אני פחות אהבתי עם מרשמלו,מעדיפה עם אגוזי לוז או פקאנים. שימו תוספת לשיקולכם או שתשאירו בלי כלום שזה מושחת גם ככה בפני עצמו ?
מתכון בראוניז עם מרשמלו
בהצלחה ובתיאבון, אתי 🙂