בראוניז עם טופיפי לפסח, מתוק וטעים ולא מורגש בכלל שהוא של פסח.
כל כך הרבה מאכלים מתוקים ניתן להכין היום לפסח עם כל השיכלולים שיצאו, עם הקמחים והשמרים והכל כשר לפסח.. הפסח הופך להיות פשוט יותר ויותר עם השנים, כך שלהגיד "אין מה לאכול בפסח" כבר לא בא בחשבון 🙂
בראוניז זה אחד הקינוחים שבאמת ניתן להכין אותם בגרסה כשרה וללא גלוטן ועדיין הטעם והאיכות לא נופלים מהמקור (באתר יש עוד בראוניז ללא קמח, אלא עם קורנפלור, שגם אותו ניתן להכין לפסח)..
קבלו מתכון קל, מהיר ופשוט להכנה של בראוניז עם טופיפי.. מומלץ 🙂
בראוניז עם טופיפי לפסח/אתי משה-חביב:
200 גרם שוקולד מריר 60%
150 גרם חמאה (או לפרווה מרגרינה)
כוס סוכר
1 סוכר וניל או כפית תמצית וניל
3 ביצים
כוס וחצי קמח מצה לעוגות
לקישוט וטעם-
1/2 חבילת טופיפי או חופן אגוזים (מה שמעדיפים)
הכנה:
בקערת זכוכית להמיס במיקרוגל בפולסים את השוקולד,החמאה,הסוכר והוניל.
לערבב היטב עד שאין גושים והתערובת חלקה.(ניתן להמיס גם בסיר על הגז).
לערבב היטב ולהוסיף בהדרגה את הביצים (כל פעם ביצה אחת ולערבב מיד והיטב כדי שלא תיווצר חביתה).
לסיום להוסיף את הקמח.
להעביר את העיסה לתבנית קטנה ושטוחה ומעל להטביע את הטופיפי או האגוזים. תבנית 30×20. או 24×18.
להכניס לתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות למשך 20 דקות.
*ניתן להכניס גם אגוזים מי שאוהב..
מתכון בראוניז לפסח
בתיאבון ובהצלחה,אתי 🙂