סופגניות וניל ב 5 דקות

סופגניות וניל ב 5 דקות הכנה הן הכי ממכרות וטעימות שאי פעם תאכלו.. מתכון קל, פשוט ומהיר להכנה.. אם עדיין לא הספקתם להכין סופגניות לערב הדלקת הנרות, המתכון הזה בהחלט יציל אתכם ויגרוף מחמאות מטורפות.

הסופגניות הן בטעם וניל ומצופות באבקת סוכר, אין אפילו צורך לשים בתוכן ריבה או לצפות עם קישוט אחר מלבד אבקת סוכר. הן כל כך עשירות בטעם שאין צורך להוסיף להן שום דבר. הן מושלמות בדיוק ככה, כמו שהן. לא פחות ולא יותר.

הטעם המועדף עליי במתוקים הוא וניל ולכן הסופגניה הזאת היא הסופגניה האידיאלית עבורי. בטוחה שתטעמו ממנה תחשבו גם אתם שהיא אחת הטעימות.

מוכנים? 5 דקות הכנה ועוד כמה דקות טיגון ויש לכם סופגניות שמנמנות וטעימות..

 

סופגניות וניל ב 5 דקות
סופגניות וניל ב 5 דקות

סופגניות וניל ב 5 דקות/אתי משה-חביב:

1.5 כוסות + 2 כפות קמח תופח (אם אין קמח תופח אפשר להמיר לקמח רגיל +שקית אבקת אפיה)-בסך הכל 230 גרם קמח.
1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל- 40 גרם
2 מעדנים/יוגורט במתיקות מעודנת (השתמשתי ביופלה 1.5% במתיקות מעודנת,אפשר גם יוגורט בטעם טבעי, ניתן להמיר לאשל או שמנת חמוצה ולהוסיף 2 כפות סוכר)-סך הכל 380 עד 400 גרם יוגורט/שמנת חמוצה /אשל.
2 ביצים L או m
1/4 כוס סוכר- 50 גרם
2 שקיות סוכר וניל
קורט מלח

לטיגון- 2-3 כוסות שמן קנולה (תלוי בעומק הסיר של הטיגון שלכם)
לפיזור מעל הסופגניה- אבקת סוכר או סוכר

הכנה:
לערבב עם מטרפה ידנית או כף את כל החומרים יחד עד איחוד. להכניס למקרר ל 10 דקות. להוציא ולטגן.
להכין כל סופגניה עם 2 כפות. לקחת בצק בכף אחת ולהוריד לשמן עם הכף השניה.
לטגן מכל הצדדים על אש נמוכה-בינונית (לא גבוהה) ושמשחים להעביר לנייר סופג. מעל לפזר אבקת סוכר או סוכר ולזלול בהנאה 🙂

זהירות, ממכר!

מתכון סופגניות וניל ב 5 דקות
בהצלחה ובתיאבון, אתי 🙂

 

סופגניות וניל ב 5 דקות
סופגניות וניל ב 5 דקות

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
סופגניות וניל ב 5 דקות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 13 Review(s)

18 thoughts on “סופגניות וניל ב 5 דקות

      1. יצאו מעולות, תודה על מתכון נהדר,
        עשיתי עם שני יוגורטים ו-80גרם ריקוטה,נאכלו כמו גרעינים.

  1. היי אתי היקרה
    למה זה יצא לי ספוג בשמן – לא דומה למרקם שיצא לך
    המתכונים שלך מצויינים אגב

    1. תודה רבה:) האש צריכה להיות בינונית, לא נמוכה מידיי ולא גבוהה מידיי, לשחק עם החום. אם החום נמוך אז הסופגניות סופגות הרבה שמן ואם החום גבוה מידיי הן נשרפות מבחוץ ונשארות לא מבושלות מבפנים.
      חשוב גם ללכת לפי המתכון בדיוק לתוצאה מירבית.
      בהצלחה:)

  2. המתכון נראה מהמם. שאלה בכל המתכונים יש 2 וחצי כוסות קמח = 350 גרם קמח. כך יש 230 ועוד 40 אינסטנט זה 270 גרם. זה יחזיק בטיגון

  3. עכשיו ניסיתי לראשונה
    בדיוק דקות ספורות וכל אחת יוצאת מהונדסות אווריריות
    ובדיוק בטעם הרצוי!!
    אפשר לותר לחלוטין על סופגניות.
    מומלץ ביותר ופשוט מאוד. מדהים.
    תגלית של מתכון .
    ( ליוגורט אחד הוספתי גם גיל/ אשל(
    בסיר בדיוק 2 כוסות שמן. גם כשמכניסים קטן מסתבר שהן מתנפחות.
    תודה מקרב לב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *