תפוחי אדמה בתנור בקלי קלות

תפוחי אדמה בתנור בקלי קלות, לא צריך יותר מידיי, לבשל מעט, למעוך עם כוס, שמן זית, מלח פלפל ועשבי תיבול ואתם מסודרים. ממש בכלום עבודה ויש לכם אחלה תוספת.

תוספת שמתאימה גם לארוחה חלבית וגם לארוחה בשרית, צמחונית, טבעונית, אין מי שלא אוהב אותה. ומי שחובב תפוחי אדמה פשוט יעוף עליה. היא קריספית וקראנצ'ית וממש מרגישה כמו מטוגנת.

תרצו לראות סירטון הכנה של תפוחי אדמה בתנור בקלי קלות? תבואו אליי לאינסטגרם:

https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

תפוחי אדמה בתנור בקלי קלות /קראנצ'ית: 

תפוחי אדמה קטנים, הכי קטנים שיש

שמן זית (כחצי כוס)

מלח גס

פלפל שחור גרוס

עשבי תיבול – טימין טרי, אורגנו טרי. (אפשר גם מעט רוזמרין יבש)

הכנה: 

שקית תפוחי אדמה קטנים (אלה שבאים ארוזים בשקית ומיועדים למיקרוגל), לשטוף אותם ולבשל עד רכות קלה-עד שסכין ננעץ בהם. לסנן ולייבש מעט.

לזלף על תבנית האפיה המיועדת חצי מכמות שמן הזית, לפזר מלח ופלפל ומחצית מעשבי התיבול, להניח את תפוחי האדמה המבושלים ולמעוך אותם עם כוס, לזלף מעל את יתרת שמן הזית (לא להתבייש, תעמיסו?) , מלח גס, פלפל שחור גרוס ועשבי תיבול שאוהבים (אני שמתי טימין טרי ואורגנו טרי, אפשר לשים גם מעט רוזמרין או מרווה או רק חלק מהם).

להכניס לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לאפיה למשך כארבעים דקות או עד רמת ה"שרוף" שאתם אוהבים.

הכי פשוט שיש והכי טעים בעולם!

מתכון תפוחי אדמה בתנור בקלי קלות 

בהצלחה ובתיאבון, אתי. 

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
תפוחי אדמה בתנור בקלי קלות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
4.51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *