פאדג' עם פיצוחים ללא קמח או אפיה

פאדג' עם פיצוחים ללא קמח או אפיה שמכינים בקלי קלות.. 10 דקות זה בהגזמה, אולי עם שטיפת הכלים זה יקח 10 דקות. באמת כלום עבודה אבל יוצא כל כך טעים, כל כך מדוייק, אין פה טעויות או איך ליפול.  קינוח שווה.

קינוח שחשבתי שיכול להתאים לפסח כי אין בו קמח וגם לא אופים אותו. ביקשו ממני כמה פעמים לנסות למצוא פיתרון למי שלא משתמש בתנור בחג או לא משתמש בתחליפי קמחים בפסח, מה יותר מתאים מהקינוח הזה?

לא, לא ממירים אותו לפרווה, אי אפשר. תקבלו אותו כמו שהוא.. ואל תתקמצנו על הפיצוחים בפנים, יאממי.

הכנתם ואהבתם? תייגו אותי ושלחו לי תמונות לפייסבוק או לאינסטגרם:

https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

תזכרו, פאדג' עם פיצוחים ללא קמח או אפיה מכינים ב 5 דקות, יאללה למטבח:)

*תמונות מתוך יום צילומים לעיתון מעריב שהתארחתי לכבוד חג הפסח 2021.

צילום: פסקל פרץ רובין

פאדג' עם פיצוחים ללא קמח או אפיה/אתי משה-חביב:

1 פחית חלב מרוכז

200 שוקולד מריר

200 גרם שוקולד לבן

100 גרם חמאה

 

תוספות:

אגוזי לוז טבעי, ללא קליפה

שקדים מולבנים חצויים

פקאן טבעי

אגוזי מלך

סך הכל 100 גרם פיצוחים מעורבים (אפשר גם 150 גרם)

 

אופציה לקישוט (לא חובה) :

קוקוס לבן

גרידת תפוז

 

הכנה:

לחלק לשתי קערות

קערה אחת עם השוקולד הלבן, 50 גרם חמאה וחצי מכמות החלב המרוכז.

קערה שניה עם השוקולד מריר, 50 גרם חמאה ומה שנשאר מהחלב המרוכז.

להכניס כל קערה בנפרד למיקרוגל לדקה-שתיים (תלוי בעוצמת המיקרוגל), להוציא ולערבב.

 

סידור בתבנית-

תבנית נמוכה מאוד, גודל 35*11, גובה 3 ס"מ ( פחות או יותר, אפשר גם מלבנית 18*18)

לאחר שהמסנו את התערובות במיקרוגל, לשפוך בתבנית את תערובת השוקולד המריר, להוסיף את הפיצוחים מעל, לדחוף טיפה עם האצבע או כף שיטמע בשוקולד. לחכות דקה ואז לשפוך מעל את התערובת של השוקולד הלבן לאחר ההמסה במיקרוגל.

אפשר כמובן להחליף בין השכבות שהלבן למטה והשחור למעלה או לשייש בין השכבות (כמו עוגת שיש). ניתן לפזר מעל קוקוס וגרידת תפוז או אחד מהם.

להכניס למקפיא להתייצבות של שעה בערך.

להוציא ולחתוך לקוביות.

מתכון פאדג עם פיצוחים ללא קמח או אפיה

בהצלחה ובתיאבון, אתי:)

אולי יעניין אותך

דירוג
שם המתכון
פאדג' עם פיצוחים ללא קמח או אפיה
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *