עוגת אננס ואגוזים

עוגת אננס ואגוזים מושלמת! עוגה רכה ועסיסית, אוורירית וטעימה. מאוד מזכירה עוגת טורט. בעוגה יש חתיכות של אננס משומר ושבבי אגוזים והשילוב ביניהם פשוט מדהים. הנאה בכל ביס. אבל אני משוחדת כי אחד הפירות האהובים עליי הוא אננס, משומר או טרי זה לא משנה לי, העיקר שיהיה אננס 🙂

השילוב של האגוזים ביחד עם האננס והמרקם של הטורט יוצרים ביס מושלם. האננס לא מורגש מידיי והאגוזים לא משתלטים, העוגה אוורירית מאוד ועדינה בטעמים למרות המרכיבים שבה. היא מאוד קלה בטעם ובמרקם.

ממליצה בחום ואהבה 🙂

עוגת אננס ואגוזים
עוגת אננס ואגוזים

עוגת אננס ואגוזים/אתי משה-חביב:

מרכיבי העוגה:
3 ביצים L
1 כוס סוכר
3 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס מיץ שימורי אננס
1/2 כוס שמן
2 כוסות קמח רגיל (ניתן להמיר לקמח תופח ולוותר על אבקת האפיה)
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כוס אגוזי מלך טחונים דק
2 כוסות אננס חתוכים מקופסת שימורים

לפיזור על העוגה: אבקת סוכר.

עוגת אננס ואגוזים

הכנה:
להקציף את הביצים שלמות יחד עם הסוכר והוניל. להתחיל בהקצפת הביצים לבד עד שמצטברות בועות קטנות בצדדים, להכניס לאט לאט את הסוכר והוניל בהדרגה. להקציף הכל יחד לקצף צהבהב בהיר ותפוח. הקצפה של בערך 6 דקות במהירות בינונית-גבוהה.
להנמיך את מהירות המיקסר להכי נמוך ולהוסיף בזרם דק את המיץ והשמן. לאחר מכן להוסיף את הקמח, האגוזים והאפייה. את האננס נוסיף באופן ידני לתוך הבלילה ונערבב עם מרית בתנועות קיפול.
להעביר לתבנית אינגליש קייק עמוקה או 18 מאפינס אישי. לשמן את התבניות.
להכניס לתנור שחומם מראש ל 175 מעלות למשך 35-40 דקות. בידקו לפי מבחן הקיסם. שהעוגה מתקררת לפזר עליה אבקת סוכר.

מתכון עוגת אננס ואגוזים
בהצלחה ובתיאבון,אתי 🙂

 

עוגת אננס ואגוזים

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגת אננס ואגוזים
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 8 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *