מלאווח במילוי גבינות

מלאווח במילוי גבינות, ארוחת ערב מושלמת. כל כך טעים, כל כך פשוט וקל שכל מה שצריך לעשות זה לערבב את הגבינות ולמלא.
היתרון בשימוש בצק המלאווח הוא שיש כבר בצק מוכן ואין צורך להתעסק עם הכנת בצק, בלי לחכות שיתפח ובלי לפחד שלא ייצא מוצלח.
הבצק הוא נפלא, יוצאים שכבות של עלים קראנצ'ים וקריספים במילוי רך ונמס בפה, פשוט שלמות.
מנה קלה, פשוטה ומהירה להכנה, מפשירים מלאווח וממלאים, בזמן שהמאפה בתנור תכינו סלט טוב ואתם מסודרים.
המאפה אהוב מאוד על ילדים ואפילו הם יכולים להכין את המאפה.
מוכנים?
מלאווח במילוי גבינות

מלאווח במילוי גבינות /אתי משה-חביב:

8 עיגולים של מלאווח מופשרים במקרר.
למילוי:
200 גרם גבינה צפתית מעודנת 5%
100 גרם בולגריתמעודנת 5%
100 גרם גבינת פטה
קופסת גבינה לבנה 5% (250 גרם)
1 חלמון או ביצה (עדיפות לחלמון)
3 כפות גדושות קורנפלור
כף פירורי לחם
ניתן לתבל בטימין או להוסיף עלי מנגולד חלוטים וסחוטים מנוזלים
פלפל גרוס לפי הטעם (לא חובה)
לערבב הכל יחד.לפתוח כל מלאווח, לרדד ולפתוח מעט עם מערוך.  לשים בקצה מהמילוי ואת הקצה השני לחתוך כפסים (באורך 3 ס"מ בערך) ולגלגל מהחלק של המילוי ועד לפסים. תיווצר הצורה שבתמונה.לרסס בתרסיס שמן מעל ולפזר שומשום
להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד השחמה (בערך 40 דקות).מתכון מלאווח במילוי גבינות
בהצלחה ובתיאבון, אתי ?

מלאווח במילוי גבינות
מלאווח במילוי גבינות
דירוג
recipe image
שם המתכון
מלאווח במילוי גבינות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 9 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *