בשר אונטריב עם קטניות

קוביות בשר אונטריב עם קטניות, ממש פשוט להכנה,הכל בסיר וזהו, לשכוח ממנו לשעתיים ויש לכם אחלה ארוחה. תוסיפו אורז ליד וזה מושלם.

שימו לב ,חשוב להשרות את הקטניות לילה קודם. ניתן להכין את התבשיל גם בתנור ולא רק על הגז, כתוב הכל בהוראות ההכנה.

כדי לראות את הסירטון להכנת התבשיל ולעוד סירטונים אחרים כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם, כאן בלחיצה על הקישור:  https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

בשר אונטריב עם קטניות/קראנצ'ית:

מה צריך?
700 גרם קוביות בשר אונטריב
300 גרם תוספת קטניות לאחר השריה:
תערובת של חומוס, שעועית לבנה, שעועית אדומה.
4 כפות שמן זית
1 בצל בינוני חתוך לקוביות גסות
2 פלפלים יבשים אדומים מתוקים
5-6 חתיכות של ענפי סלרי
מלח גס
מלח דק
פלפל שחור גרוס
פלפל שחור טחון
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
כף סילאן
מים רותחים לכיסוי תוכן הסיר

הכנה:
לשים בסיר שמן זית ולצרוב את הבשר מכל הכיוונים, לפזר על הבשר מלח גס ופלפל גרוס.
להוסיף בצל ואת הקטניות המושרות.
להוסיף את הסלרי והפלפלים היבשים. לתבל להוסיף את המים ולסיום את הסילאן.
לכסות ולבשל עד ריכוך (בערך שעתיים), להתחיל בלהבה גבוהה עד רתיחה (שמבעבע) ואז להנמיך ללהבה נמוכה בינונית.
אפשר לתת רתיחה ולהעביר לבישול ארוך בתנור. לכסות קודם בנייר אפיה רטוב, בנייר כסף ולסיום במכסה  ואז לתנור בחום 220 מעלות על שעה ועוד שעה וחצי על 170 מעלות.
תבדקו אם המזלג ננעץ בבשר בקלות וכך תדעו שזה מוכן.

מתכון בשר אונטריב עם קטניות
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
בשר אונטריב עם קטניות
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *