תפוחי אדמה מוקרמים / חני קונאשוילי:
10 תפוחי אדמה בינוניים.
(אני משתמשת בתפוחי אדמה
בשק רשת צהוב מיועד לאפיה.
מעולה.מי שירצה אעלה תמונה)
לרחוץ את תפוחי האדמה.
לבשל כמעט בישול מלא.
לחתוך כל תפוח אדמה לחצי לאורךלסדר בחפיפה בתבנית.
לטגן 2בצלים חתוכים לקוביות להזהבה קלה.
להוסיף 2 שמנת לבישול או מתוקה. להוסיף מלח. פלפל לבן.
מעט אגוז מוסקט (אני מוותרת).
להוסיף חצי כוס חלב להביא לרתיחה.
לשפוך על תפוחי האדמה.
לדאוג שהבצל יהיה מעל תפולי האדמה.
לכסות את התבנית לאפות ב220 מעלות כחצי שעה.
לראות שהרוטב לא יתייבש.
להוריד את הכיסוי לפזר מעל גבינה צהובה מגוררת.
אפשר לערבב גם מעט גבינת פרמזן.
לאפות עד שהגבינה נמסה.
בהצלחה חני
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
תפוחי אדמה מוקרמים
תאריך פרסום
זמן הכנה