שוקולד לבן ופררו רושה ומוס גבינה / כרמית דהאן

שוקולד לבן ופררו רושה ומוס גבינה / כרמית דהאן

המצרכים
200 גרם שוקולד לבן
750 מ"ל שמנת מתוקה פחות שתי כפות
250 גרם גבינת מסקרפונה
250 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי נפוליאון
חצי כוס סוכר
40 גרם פודינג וניל (חצי חבילה)
7 גרם ג'לטין
חצי כוס חלב
10 כדורי פררו רושה
10 כדורי שוקולד לבן
לתחתית
175 גרם ביסקיוויט פתי בר בטעם שוקולד
50גרם אבקת שקדים
120 גרם חמאה מומסת
3כפות סוכר
לגאנש
150 גרם שוקולד לבן
שתי כפות שמנת מתוקה
כפית חמאה
ההכנה
מתחילים עם 200 גרם שוקולד לבן ומיכל אחד שמנת מתוקה 250 מ"ל
שוברים את השוקולד הלבן לקוביות מניחים בקערת זכוכית
מחממים את השמנת היטב שופכים על השוקולד וממיסים היטב את השוקולד
מעבירים למקרר ללילה
לתחתית
טוחנים דק את הביסקיווטים מוסיפים את האבקת שקדים
הסוכר והחמאה המומסת
מערבבים יחד מרפדים את התבנית עם הפתי בר מהדקים היטב ומעבירים למקפיא
לרבע שעה לא לשכוח להניח שקף לפני כן בתבנית
למילוי
ממיסים את הג'לטין בחצי כוס חלב משהים כעשר דקות עד שהגרגירים סופחים את הנוזלים
מחממים במיקרו עשרים שניות מערבבים היטב עד שהגרגרים נמסים
בקערת המקסר שמים שני מיכלים קטנים של שמנת מתוקה 5000 מ"ל פחות שתי כפות (נשמור שתי כפות לגאנש)
את השוקולד הלבן שהמסנו עם השמנת
גבינת מסקרפונה
גבינת שמנת
חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר
ואת החלב עם הגלטין
מתחילים להקציף במהירות נמוכה שהכל יתאחד ואחרי שתי דקות מעלים את מהירות ההקפצה עד שיש לנו קצפת יציבה
להיזהר מהקצפת יתר
מוצאים את התבנית מההקפאה שופכים מחצית המילוי מיישרים
מפזרים את כדורי השוקולד
שופכים את שאר המלית מעל מישרים יפה ומכניסים להקפאה
למשך כארבע שעות
לגאנש
להמיס את השוקולד הלבן עם השמנת והחמאה לחמם היטב ולערבב אם לא נחמם טוב את השוקולד בפולסים ורק אחרי כן נערבב השוקולד יהפוך לעיסה
לשפוך את הגאנש על העוגה הקרה וליישר
לשמור לילה בקירור לפני הגשה
בהצלחה

דירוג
recipe image
שם המתכון
שוקולד לבן ופררו רושה ומוס גבינה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *