פטריות ממולאות ומוקרמות/ חני קונאשוילי:
10 פיטריות שמפניון טריות.
למילוי:
גבינת פטה מפוררת
חצי גביע קוטג
חצי גביע גבינת שמנת
2 כפות פירורי לחם.
לערבב הכל ביחד.
העיסה צריכה להיות סמיכה.
למלא את הפיטריות בנדיבות.לשים בתנור 200מעלותעד שהגבינה נמסה.
זה קורה בערך אחרי 20 דקת.
להוציא לפזר גבינה צהובה על כל פטריה בנדיבות.
להכניס שוב עד שהגבינה נמסה.
לפזר בצל ירוק קצוץ.
בהצלחה חני
אולי יעניין אותך
דירוג

שם המתכון
פטריות ממולאות ומוקרמות
תאריך פרסום
זמן הכנה