פטריות ממולאות ומוקרמות

פטריות ממולאות ומוקרמות/ חני קונאשוילי:

10 פיטריות שמפניון טריות.
למילוי:
גבינת פטה מפוררת
חצי גביע קוטג
חצי גביע גבינת שמנת
2 כפות פירורי לחם.
לערבב הכל ביחד.
העיסה צריכה להיות סמיכה.
למלא את הפיטריות בנדיבות.לשים בתנור 200מעלותעד שהגבינה נמסה.
זה קורה בערך אחרי 20 דקת.
להוציא לפזר גבינה צהובה על כל פטריה בנדיבות.
להכניס שוב עד שהגבינה נמסה.
לפזר בצל ירוק קצוץ.
בהצלחה חני❤

דירוג
recipe image
שם המתכון
פטריות ממולאות ומוקרמות
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *