פאי אגוזים/ אוראל אליהו:
200 גרם חמאה
200 גרם קמח
50 גרם קורנפלור
50 גרם אבקת שקדים
2 חלמונים
גרידת לימון
100 גרם סוכר
מלית:
150 גרם חמאה
150 גרם דבש
100 גרם שקדים
100 גרם קשיו
100 גרם אגוז מלך
100 גרם אגוז לוז
אופן הכנה:
1. הכנת בצק פריך, שמים חצי שעה במקרר.
2. מוציאים מהמקרר מרדדים ומניחים על תבנית אפייה, מחוררים עם מטריצה/מזלג בבצק
3. מכניסים שוב למקרר ל10 דקות מוציאים ומכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות כ15 דקות.
4. מוציאים ונותנים לו להתקרר ובינתיים מכינים את המלית.
5. הכנת המלית: ממיסים על הגז , חמאה ודבש אחרי שהכל נמס וכמעט רותח מוסיפים את האגוזים מניחים את האגוזים, ומיישרים מכניסים לתנור 8-10 דקות ומוציאים
אולי יעניין אותך
דירוג

שם המתכון
פאי אגוזים
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע




