עוף ברוטב טנזיה


עוף ברוטב טנזיה/אוראל אליהו:

10 כרעיים (אפשר גם פולקע)
2 בצלים גדולים חתוכים חצי סלייס
3 שיני שום שלמות
חופן גדוש צימוקים מכל סוג
חופן גדוש שזיפים יבשים
חופן גדוש משמש
חופן שקדים קלויים
חופן אגוזי מלך קלויים
3 מקלות קינמון
גרידת תפוז/לימון
3-4 כפות תרכיז רימונים
3-4כפות סילאן
כוס יין מוסקט
כוס מים

אופן הכנה:
1. להכניס את העופות הנקיים עם העור לתנור ל35-40 דקות 175 מעלות גריל
2. לטגן במחבת עמוקה את הבצל עדלקבלת גוון חום בהיר ,להוסיף את השיני שום השלמות ואת כל יתר המרכיבים מלבד הגרידה, ולבשל כשעה עד שעה וחצי על אש בינונית תוך כדי ערבוב מידי פעם עד להסמכה טובה (בין ריבה לתבשיל) ,בסוף הבישול לשים גרידה
3. להעביר את העופות לכלי נקי ולצקת מעליהם את רוטב הטנזייה

*אם אחד מהם קר …תנו מכת חום של כ10-15 דקות בתנור על 180 מעלות ותגישו
בתיאבון …

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוף ברוטב טנזיה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *