עוגת פרג פשוטה/אוראל אליהו:
6 ביצים מפורדות
120 גרם פרג טרי
30גרם סוכר אינוורטי /דבש
130 גרם סוכר
7 גרם אבקת אפיה
גרידת לימון
כף ברנדי
70 מל' שמן
90 גרם קמח
30 גרם קמח שקדים
אופן הכנה:
לאחר שקילה את כל החומרים היבשים מערבבים ביחד ,מקציפים את החלמונים עם שליש מכמות הסוכר ,הסוכר אינוורטי והשמן ,במקביל מקציפים את החלבןנים עם כמות הסוכר שנותרה … מקפלים בין שני המסות בהדרגה מוסיפים את היבשים,לימון והברנדי … אפייה 180 מעלות 25-30 דקות ב2 תבניות אינגליש גדולות…
אולי יעניין אותך
דירוג
![recipe image](http://crunchit.co.il/wp-content/uploads/2018/04/FB_IMG_1525033731407.jpg)
שם המתכון
עוגת פרג
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
![1star](https://crunchit.co.il/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://crunchit.co.il/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://crunchit.co.il/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![1star](https://crunchit.co.il/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/1star.png)
![gray](https://crunchit.co.il/wp-content/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/images/gray.png)