עוגת פרג

עוגת פרג פשוטה/אוראל אליהו:

6 ביצים מפורדות
120 גרם פרג טרי
30גרם סוכר אינוורטי /דבש
130 גרם סוכר
7 גרם אבקת אפיה
גרידת לימון
כף ברנדי
70 מל' שמן
90 גרם קמח
30 גרם קמח שקדים

אופן הכנה:
לאחר שקילה את כל החומרים היבשים מערבבים ביחד ,מקציפים את החלמונים עם שליש מכמות הסוכר ,הסוכר אינוורטי והשמן ,במקביל מקציפים את החלבןנים עם כמות הסוכר שנותרה … מקפלים בין שני המסות בהדרגה מוסיפים את היבשים,לימון והברנדי … אפייה 180 מעלות 25-30 דקות ב2 תבניות אינגליש גדולות…

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגת פרג
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
41star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *