עוגת פרג עם אגוזים / רחל עינב

חברים במטבח – רחל עינב עם מתכון ל עוגת פרג עם אגוזים. עוגה מעולה לאוהבי הפרג והאגוזים.

עוגת פרג עם אגוזים / רחל עינב :

5 ביצים

כוס סוכר

2 סוכר וניל

גרידת לימון

200 פרג טחון טרי

50 גר אגוזי מלך קצוצים

שתי כוסות קמח תופח מנופה

כוס שמן

3/4 כוס חלב קר

הכנה:

להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר והסוכר וניל לקצף בהיר ותפוח. להוריד מהירות להוסיף לאט את השמן. להוסיף את גרידת הלימון. בקערה נפרדת קמח פרג ואגוזים. להוסיף עם מרית לסירוגין את החומרים והחלב לביצים. לשמן היטב ולקמח תבנית קוגלהוף 24 לאפות 170 מעלות במשך כ50 דק. לקרר מעט ולהפוך על צלחת הגשה. אפשרות אחת לסנן אבקת סוכר אפשרות שניה שהיא קרם גנאש. 150 שמנת מתוקה עם 100 שוקולד מריר במיקרו לדקה וחצי ולשפוך על העוגה בעודה חמה. עוגה מעולה לאוהבי הפרג. .ממולץ בהצלחה?

 

עוגת פרג עם אגוזים | רחל עינב | Crunch it | אתי משה חביב | קראנצ'ית

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגת פרג עם אגוזים
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
2.51star1star1stargraygray Based on 4 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *