חברים במטבח – רחל עינב עם מתכון ל עוגת פרג עם אגוזים. עוגה מעולה לאוהבי הפרג והאגוזים.
עוגת פרג עם אגוזים / רחל עינב :
5 ביצים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
גרידת לימון
200 פרג טחון טרי
50 גר אגוזי מלך קצוצים
שתי כוסות קמח תופח מנופה
כוס שמן
3/4 כוס חלב קר
הכנה:
להקציף את הביצים שלמות עם הסוכר והסוכר וניל לקצף בהיר ותפוח. להוריד מהירות להוסיף לאט את השמן. להוסיף את גרידת הלימון. בקערה נפרדת קמח פרג ואגוזים. להוסיף עם מרית לסירוגין את החומרים והחלב לביצים. לשמן היטב ולקמח תבנית קוגלהוף 24 לאפות 170 מעלות במשך כ50 דק. לקרר מעט ולהפוך על צלחת הגשה. אפשרות אחת לסנן אבקת סוכר אפשרות שניה שהיא קרם גנאש. 150 שמנת מתוקה עם 100 שוקולד מריר במיקרו לדקה וחצי ולשפוך על העוגה בעודה חמה. עוגה מעולה לאוהבי הפרג. .ממולץ בהצלחה?
עוגת פרג עם אגוזים | רחל עינב | Crunch it | אתי משה חביב | קראנצ'ית
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
עוגת פרג עם אגוזים
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
4 Review(s) Based on