חברים במטבח – רחל עינב עם מתכון ל- עוגת מוס שוקולד.
עוגת מוס שוקולד / רחל עינב:
לבסיס:
3 ביצים מופרדות.
חצי כוס סוכר.
1 סוכר וניל
.2 כפות קקאו.
2 כפות שמן.
רבע כוס קמח תופח
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר וסוכר וניל לקצף יציב להוסיף חלמונים, להוסיף את שאר המצרכים.
להעביר לתבנית 26 לאפות 180 מעלות כרבע שעה. לקרר.
למוס:
2 שמנת מתוקה
1 חבילת אינסטנט פודינג וניל צרפתי
כוס חלב
שקית ג'לטין (14 גרם)
חצי כוס מים
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס חלב
50 גרם חמאה
הכנה:
2 שמנת מתוקה להקציף עם חבילה אינסטנט פודינג וניל צרפתי.וכוס חלב להמיס שקית של גלטין 14 גר עם חצי כוס מים. להמיס חבילת 100 גר שוקולד חלב וחבילה 100 גר שוקולד מריר עם חצי כוס חלב ו50 גר חמאה. להוסיף לשמנת מתוקה לערבב היטב את הקרם להמיס כ30 שניות במיקרו להוסיף את הגלטין לתערובת.לערבב היטב .לשים שקף לשפוך על הבסיס .לילה למקרר .
ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה.
להמיס ביחד .לערבב היטב לשפוך על העוגה.למקרר לעוד שעה לקשט מה שאוהבים.
בהצלחה.
עוגת מוס שוקולד | רחל עינב | Crunch it | אתי משה חביב | קראנצ'ית