עוגת ביסקוויטים עם גבינה / רחל עינב

חברים במטבח – רחל עינב עם מתכון ל- עוגת ביסקוויטים עם גבינה.

מתכון עוגת ביסקוויטים עם גבינה ושמנת / רחל עינב:

שרוול ביסקוויט פטיבר קרמל

שרוול ביסקוויט פטיבר שוקולד

500 גר גבינה לבנה

2 שמנת מתוקה

אינסטנט פודינג וניל

3 כפות סוכר

2 סוכר וניל.

כוס חלב

הכנה:

להקציף את השמנת עם הסוכר והסוכר וניל והפודינג לקצף יציב עם מרית להוסיף את הגבינה להכין בצלחת 2 כפיות נס קפה עם כוס מים רותחים להרטיב את הפטיבר. לסדר בתבנית לסירוגין פטיבר קרמל ושוקולד. לחלק את התערובת הגבינה ל3 פעמים. למרוח עוד שכבה פטיבר ומעל גבינה. לסיים עם פטיבר. למקפיא לחצי שעה להכין קרם שוקולד 100 גר שוקולד מריר כפית תמצית וניל רבע כוס מים 2 כפות שוקולית 3 כפות קקאו 3 כפות סוכר 25 גר חמאה בסיר לחמם עד להמסת כל המרכיבים להוציא את העוגה לשפוך את השוקולד ושוב למקפיא לרבע שעה להוציא לקשט. ולמקרר. בהצלחה תהנו. .אוהבת??

 

עוגת ביסקוויטים עם גבינה ושמנת | רחל עינב | Crunch it | אתי משה חביב | קראנצ'ית

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגת ביסקוויטים עם גבינה ושמנת / רחל עינב
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 8 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *