עוגת ביסקוויטים מלכותית, נראית מדהים ובטעם משגע.. שכל זה לא יבלבל אתכם, זאת העוגה הכי פשוטה שיכולה להיות. ללא אפייה, בלי ביצים, בלי לפחד אם תתפח או תצנח, כן יצליח לא יצליח.. את כל ההתלבטויות והפחדים תשאירו בצד כי עוגת ביסקוויטים זאת עוגה שכל אחד יכול להכין והיא תמיד, אבל תמיד מצליחה ולא משנה באיזו צורה תכינו אותה, היא יוצאת טעימה. כל מה שאתם צריכים זה דמיון.. כי את העוגה הזאת אפשר להכין בכל מיני עיצובים- מרובעת או עגולה, בקומות או שורות, בקיצור כל מה שנראה לכם ושאתם אוהבים.
המצרכים הם מצרכים בסיסיים ופשוטים שיש לכל אחד בבית, צריך רק מיקסר ותבנית..זהו.
מתכון קל, פשוט ומהיר להכנה, 10 דקות וסיימתם. עוגה שכל אחד יכול להכין!
מוכנים?
עוגת ביסקוויטים מלכותית /אתי משה-חביב:
מה צריך?
תבנית קפיצית מס' 26.
2 שרוולי פתי בר פחות 4 פתי בר שאותם פוררתי לקישוט במרכז העוגה (הקטנים יותר, בגובה של התבנית).
1-2 כוסות חלב לטבילת הביסקוויטים.
תבנית קפיצית מס' 26.
2 שרוולי פתי בר פחות 4 פתי בר שאותם פוררתי לקישוט במרכז העוגה (הקטנים יותר, בגובה של התבנית).
1-2 כוסות חלב לטבילת הביסקוויטים.
לקרם וניל:
2 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
2 קופסאות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות שטוחות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
לשים את כל החומרים בקערת המיקסר ולהקציף למרקם קרמי יציב. לא יציב מידיי, הקרם עוד מתייצב במקרר.
2 שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
2 קופסאות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות שטוחות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
לשים את כל החומרים בקערת המיקסר ולהקציף למרקם קרמי יציב. לא יציב מידיי, הקרם עוד מתייצב במקרר.
הרכבת העוגה:
לשים בתבנית העוגה נייר אפייה, בתחתית ובצדדים.
לסדר ביסקוויטים טבולים בחלב (ממש טבילה קלה בלבד של שניה מכל צד), לסדר במסגרת התבנית כאשר הם עומדים צמוד למסגרת ולסדר גם בתחתית ביסקוויטים טבולים בחלב (ראו תמונה). חלק מהביסקוויטים צריך לשבור/ לחתוך אחרי טבילה בחלב כדי שיכסו "חורים" שישארו בתחתית אחרי הסידור הראשוני של הביסקוויטים השלמים (בגלל שהתבנית עגולה והביסקוויטים עגולים אז צריך לסדר חלק מהביסקוויטים קצת אחרת).
לאחר שהביסקוויטים מסודרים מסביב ובתחתית, לשים את כל הקרם בתוך התבנית וליישר.
לטבול את שאר הביסקוויטים בחלב (כל פעם אחד לטבילה של שניה מכל צד) ולדחוף בתוך הקרם בצורה של מניפה.
יווצר מעגל ביסקוויטים חיצוני וישאר קרם במרכז שגם בו תכניסו ביסקוויטים, בסופו של דבר בתוך הקרם יהיו שני מעגלים של ביסקוויטים שתחדירו עם היד פנימה ומסביב תהיה גדר ביסקוויטים.
ניתן לקשט מעל עם קרם נוסף שתכינו, אפשר עם גנאש שוקולד, אפשר עם פירורי ביסקוויט במרכז העוגה, אפשר עם פירות ובקיצור כל מה שעולה לכם לראש.
לשים בתבנית העוגה נייר אפייה, בתחתית ובצדדים.
לסדר ביסקוויטים טבולים בחלב (ממש טבילה קלה בלבד של שניה מכל צד), לסדר במסגרת התבנית כאשר הם עומדים צמוד למסגרת ולסדר גם בתחתית ביסקוויטים טבולים בחלב (ראו תמונה). חלק מהביסקוויטים צריך לשבור/ לחתוך אחרי טבילה בחלב כדי שיכסו "חורים" שישארו בתחתית אחרי הסידור הראשוני של הביסקוויטים השלמים (בגלל שהתבנית עגולה והביסקוויטים עגולים אז צריך לסדר חלק מהביסקוויטים קצת אחרת).
לאחר שהביסקוויטים מסודרים מסביב ובתחתית, לשים את כל הקרם בתוך התבנית וליישר.
לטבול את שאר הביסקוויטים בחלב (כל פעם אחד לטבילה של שניה מכל צד) ולדחוף בתוך הקרם בצורה של מניפה.
יווצר מעגל ביסקוויטים חיצוני וישאר קרם במרכז שגם בו תכניסו ביסקוויטים, בסופו של דבר בתוך הקרם יהיו שני מעגלים של ביסקוויטים שתחדירו עם היד פנימה ומסביב תהיה גדר ביסקוויטים.
ניתן לקשט מעל עם קרם נוסף שתכינו, אפשר עם גנאש שוקולד, אפשר עם פירורי ביסקוויט במרכז העוגה, אפשר עם פירות ובקיצור כל מה שעולה לכם לראש.
מתכון עוגת ביסקוויטים מלכותית
בהצלחה ובתיאבון,אתי:)
בהצלחה ובתיאבון,אתי:)
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
עוגת ביסקוויטים מלכותית
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
73 Review(s) Based on
כמה יש בכל שרוול? אני משתמשת בפתי בר ללא גלוטן וזה טיפה שונה….
בכל שרוול ביסקוויטים יש 250 גרם