עוגה הפוכה / רחל עינב

חברים במטבח – רחל עינב עם מתכון ל- עוגה הפוכה.

מתכון עוגת משמשים/שזיפים/תפוחים הפוכה / רחל עינב:

5 ביצים שלמות

כוס סוכר

2 סוכר וניל

2.5 כוסות קמח תופח מנופה

חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

כוס שמן

כפית תמצית וניל

הכנה:

להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל. לקצף תפוח ובהיר. להוסיף בזילוף את השמן. בקערה לערבב את הקמח ואינסטנט. עם מרית לסירוגין יבשים ומיץ לשמן ולקמח תבנית עם חור. לפזר סוכר חום כהה 2 כפות. שקית סוכר וניל. להניח את חצי המישמש לזלף מעט תמצית וניל. וכפית קינמון ולשפוך מעל את התערובת. לאפות בחום 170 מע כ50 דק. להוציא את העוגה לכסות עם מגבת מטבח נקיה לרבע שעה. ולהפוך על מגש עוגות.

אפשר אותה עוגה. עם שזיפים. תפוחים. אגסים. כל פרי מתאים.. עוגה נפלאה עם ריח וניל ופרי. לא צריך יותר בימים חמים. אוהבת בהצלחה?

משמשים רחל עינבתפוחים רחל עינב

 

עוגת משמשים/שזיפים/תפוחים הפוכה | רחל עינב | Crunch it | אתי משה חביב | קראנצ'ית

דירוג
recipe image
שם המתכון
עוגה הפוכה / רחל עינב
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
31star1star1stargraygray Based on 4 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *