סלט עגבניות ובצל סגול אחד הסלטים האהובים עליי, נמצא אצלי על שולחן השבת בדרך קבע. סלט עם תיבול חזק של לימון ומלח שמאזן את חריפות הבצל וחמצמצותה של העגבנייה מצד אחד ומצד שני המתיקות שבה, פשוט סלט נפלא וטעים בהחלט. ממליצה בחום.
סלט קל, פשוט ומהיר להכנה, מרענן ארוחה בשרית או ארוחה עם דגים וכמובן מתאים עם כל ארוחה שיש.
כדי לראות את הסירטון להכנת הסלט ולעוד סירטונים אחרים כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם, כאן בלחיצה על הקישור: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
סלט עגבניות ובצל סגול / אתי משה-חביב:
2 עגבניות אדומות גדולות
1 בצל סגול בינוני
מיץ מלימון שלם
2 כפות שמן
כפית מלח
הכנה:
לחתוך את הבצל לרצועות דקות, לתבל, לערבב. להניח בצד ובזמן הזה לחתוך את העגבניות לרצועות/ פלחים דקים. לערבב.
זה הכל, פשוט וקל ומוכן תוך 5 דקות.
סלט עגבניות ובצל סגול
בהצלחה ובתיאבון, אתי.
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
סלט עגבניות ובצל סגול
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
5 Review(s) Based on