חברים במטבח – אוראל אליהו עם מתכון ל- סיגרים מתוקים ממולאים בתערובת אגוזים.
סיגרים מתוקים ממולאים בתערובת אגוזים / אוראל אליהו :
לבצק:
1/2 ק"ג קמח לבן
כפית מלח
300-350 מל' מים
כפית חומץ
אופן הכנה:
מעבדים לבצק רך וגמיש ומעט דביק ודלילי ( נותנים לו מכות שיווצרו בועות) שמים למנוחה חצי שעה. לאחר חצי שעה מחממים מחבת ( רצוי נחושת) על האש ,משמנים אותה מעט ויוצרים את העלים למילוי : 50 גרם אגוזי פקאן קלוים וגרוסים 100 גרם שקדים קלויים וגרוסים 50 גרם פיסטוק קלוי וגרוס 50 גרם קשיו קלוי וגרוס 50 גרם אגוזי לוז קלויים וגרוסים כף שטוחה של קינמון חצי כפית הל קמצוץ וניל.
לסירופ דבש : יחס של 2:1 לטובת הסוכר וחצי לימון מביאים לרתיחה טובה ומצננים מעט.
מערבבים את כל תערובת האגוזים וממלאים את העלים לסיגר , מטגנים בשמן עמוק כ2-3 דקות לצבע חום יפה וטובלים בסירופ.
סיגרים מתוקים ממולאים בתערובת אגוזים | אוראל אליהו | Crunch it | אתי משה חביב | קראנצ'ית