ניוקי מוקפץ בחמאה מתכון פשוט, קל ואידיאלי לכל הרעבים שאין להם זמן. 4 מרכיבים בלבד, 5 דקות הכנה וזה אצלכם בצלחת.
אחרי יום עבודה או יום לחוץ ועמוס, כמה פעמים מצאתם את עצמכם שוברים את הראש מה להכין לארוחת צהריים או ארוחת ערב?
כמה פעמים התעייפתם רק מלחשוב על לחתוך/לטגן/לנקות ולעמוד במטבח בשביל ארוחה?
בשביל זה יש מתכונים פשוטים של 5 דקות כמעט בלי עבודה ואתם נהנים מארוחה מדהימה וטעימה בלי ללכלך, בלי להתעייף ובלי לעמוד שעות במטבח..
המתכון ללא גלוטן ומתאים לרגישים לגלוטן ומתאים גם לפסח 🙂
ניוקי מוקפץ בחמאה /אתי משה-חביב:
מה צריך?
1 חבילת ניוקי איכותי (שימו לב שיש עם גלוטן ויש ללא גלוטן)
50 גרם חמאה
2 שיני שום קצוצות דק
5-7 עלי מרווה קרועים עם היד
טיפונת מלח, פלפל שחור גרוס
הכנה-
את חבילת הניוקי-לבשל בסיר עם מים רותחים עד שצפים. שצפים מוציאים עם כף מחוררת לקערה או ישירות למחבת עם הרוטב.
במחבת שמים 50 גרם חמאה ומטגנים בחמאה 2 שיני שום קצוצות דק ו 5-7 עלי מרווה קרועים עם היד.
הטיגון הוא למעט מאוד זמן. אסור שהשום ישרף. אם השום נשרף,לזרוק ולהכין חדש. כל הטיגון לוקח 20-30 שניות עם ערבוב תמידי.
להעביר את הניוקי לתוך הרוטב ולהקפיץ.
לתבל בטיפת מלח והרבה פלפל שחור גרוס. לערבב.
להגשה עם פרמז'ן מעל או מוצרלה מגורדת.
מתכון לניוקי מוקפץ בחמאה,
בתיאבון ובהצלחה,אתי 🙂
אם אין לי עלי מרווה, מה אפשר לשים במקום?
מומלץ מרווה. אפשר גם בזיליקום.