מרק עגבניות חריף עם פסטה

מרק עגבניות חריף עם פסטה הכי מחמם בחורף. אפילו ילדים אוהבים אותו. כמובן שלא חייב להכין אותו חריף אבל זה בעיניי משדרג את כל הטעם. אתם יכולים לשלוט ברמת ומידת החריפות בהתאם לכמות הפלפל שתוסיפו.

בהחלט אחד המרקים שילדים ממש אוהבים. למה אתם שואלים? קודם כל הוא טחון אז לא רואים את הירקות שהם לא רוצים לאכול ודבר שני יש בו פסטה,איזה ילד לא אוהב פסטה?

בקיצור, תכינו ותהנו.

כדי לראות את סירטון הכנת המרק ולעוד סירטונים אחרים שלי, כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/

מרק עגבניות חריף עם פסטה/ קראנצ'ית:

מה צריך?
1 קופסת שימורים של עגבניות מגורדות דק.
1 קופסת רסק עגבניות קטנה (100 גרם)
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
5 כפות שמן לטיגון הבצל
1 גזר מגורד
1 קישוא מגורד
10-15 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
כף סוכר
כפית מלח ,להוסיף לפי הטעם
פלפל שחור ,לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
לפיקנטי- 1 פלפל חריף חתוך לקוביות או עיגולים (שימו כמות שאתם אוהבים רבע פלפל ,חצי פלפל או פלפל שלם וכן הלאה)
מים רותחים- בערך 2 ליטר (כמו למרק)

לסיום- 1/4 חבילת פסטה צדפים קטנים

הכנה:
לטגן את הבצל עד השחמה קלה, להוסיף את הפלפל החריף ולערבב. לטגן מעט.
להוסיף את עגבניות השרי ולבשל מעט עד שהן מתרככות טיפה,תוך כדי ערבוב. זה קורה מהר.
להוסיף את הגזר והקישואים המגורדים ולערבב.
להוסיף עגבניות מקופסת שימורים ואת הרסק.  לתבל ולערבב.
להוסיף מים רותחים ולבשל חצי שעה בערך. לטחון את המרק ולטעום. לתקן תיבול אם צריך.
לפני ההגשה להכניס את הפסטה ולבשל כמה דקות ,בערך 5-6 דקות.
שימו לב, ככל שהפסטה יותר זמן בתוך המרק היא מתנפחת אז קחו בחשבון לא להעמיס פסטה וגם לא לשים הרבה זמן מראש במרק.
תהנו ממרק חם ופיקנטי במזג אוויר חורפי.

מתכון מרק עגבניות חריף עם פסטה
בהצלחה ובתיאבון, אתי.

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
מרק עגבניות חריף עם פסטה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *