מאפה גבינות ופיטריות/ אוראל אליהו:
לבצק:
קילו קמח מנופה
50 גרם שמרים טריים
15 גרם מלח
30 גרם סוכר
500 מל' מים
ביצה (m )
100 מל ' שמן זית טהור
כף טימין טרי
לשים את כל חומרי הבצק וחצי מכמות השמן עם וו לישה כ8 דקות מהירות בינונית ,מורידים הילוך ומוסיפים את יתרת השמן לעוד דקה לישה ,מניחים להתפחה 40 דקות
למילוי:
500 גרם בולגרית מעודנת מגוררת
200גרם מוצרלה מגוררת
200גרם צהובה מגוררת
10 פיטריות שמפיניון טריות סלייס
בצל קטן חתוך סלייס
אגוז מוסקט
במחבת מביאים בצל עד לשקיפות ,מוסיפים את הפטריות ומקפיצים ביחד כ2 דקות,מעבירים חקירה ומוסיפים את יתר החומרים מערבבים טוב ,את הבצק מחלקים ל8-10 כדורים ומרדדים לצורה אובלית … שמים במרכז כמות גדושה מהמילוי וסוגרים את שני הקצוות (כמו חצ'פורי) … למי שאין טאבון יכול לאפות בחום מקסימאלי בתנור להניח בתבנית עם שכבת סולת כ7 דקות
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
מאפה גבינות ופטריות
תאריך פרסום
זמן הכנה