טורטיות במילוי מעורב ירושלמי /כרמית דהאן

טורטיות במילוי מעורב ירושלמי /כרמית דהאן

חבילת טורטיות גדולות

יוצאת כמות בין 6-7 טורטיות

למלית
שני בצלים גדולים
3 שיני שום
250 גרם טחולי עוף
250 גרם לבבות עוף
3 פרפרים של חזה עוף
לתיבול
מלח פלפל שחור תערובת מעורב ירושלמי
מעט כמון מעט חוואיג' ומעט כורכום

במחבת רחבה שמים מעט שמן מוסיפים בצל שפרסנו לרצועות מוסיפים את השום שקצצנו ומזהיבים קלות פורסים את חזה העוף ורצועות ואת הלבבות חותכים ל2 מוסיפים הכל למחבת ביחד עם הטחולים מטגנים עד שהבשר ישנה את צבעו ויתבשל רק בשלב הזה מתבלים
טועמים ומתקנים תיבול מנימיכים את האש ומבשלים עוד כעשר דקות
מצננים היטב

משתי כפות גדושות קמח וכף מים קרים מכינים דבק לסגירת הטורטיות

ממלאים את הטורטיות מניחים מהדבק שיצרנו על קצה הטורטיה וסוגרים היטב

מכינים בלילה משתי ביצים
טובלים כל טורטיה בביצה ומצפים בפירורי לחם ושומשום

מטגנים בשמן עמוק

מגישים עם טחינה ליד וטורפים

*טיפ שלי לטיגון נקי ושהטורטיות ישארו יפות ונקיות
לטגן כל טורטיה בנפרד לא להעמיס בשמן מספר טורטיות
לטגן בשמן חם כדקה מכל צד

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
טורטיות במילוי מעורב ירושלמי
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *