חציל במילוי בשר טלה

חציל במילוי בשר טלה וצנוברים, ברוטב עגבניות פיקנטי…
מתכון לשבת 😉

2 חצילים שטופים ופרוסים לאורך
לסדר בתבנית עם ניר אפיה ולהבריש קלות בשמן
לאפות ב180 מעלות 12 דקות

למילוי:
500 גרם בשר טלה טחון
בצל קצוץ
2 חופנים פיטרוזיליה קצוצה
חופן צנוברים
פלפל שחור
כמון
מלח

אופן הכנה: לטגן את הבצל , להוסיף את הבשר עד שמשחים , מוסיפים את הירק והצנוברים , מורידים נוזלים ומתבלנים …

לרוטב:
6 עגבניות חלוטות וקצוצות
בצל קצוץ
כף פפריקה מעושנת
כפית צ'ילי גרוס
פלפל שחור
מלח
כף סוכר
3 שיני שום

אופן הכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים את השיני שום הפרוסים , לאחר כמה שניות מוסיפים את העגבניות ,מתבלנים ונותנים לזה בישול של 10 דקות…
ממלאים את החצילים ומגלגלים , מניחים ברוטב ומבשלים 20 דקות על אש בינונית

דירוג
recipe image
שם המתכון
חציל במילוי בשר טלה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *