חציל במילוי בשר טלה

חציל במילוי בשר טלה וצנוברים, ברוטב עגבניות פיקנטי…
מתכון לשבת 😉

2 חצילים שטופים ופרוסים לאורך
לסדר בתבנית עם ניר אפיה ולהבריש קלות בשמן
לאפות ב180 מעלות 12 דקות

למילוי:
500 גרם בשר טלה טחון
בצל קצוץ
2 חופנים פיטרוזיליה קצוצה
חופן צנוברים
פלפל שחור
כמון
מלח

אופן הכנה: לטגן את הבצל , להוסיף את הבשר עד שמשחים , מוסיפים את הירק והצנוברים , מורידים נוזלים ומתבלנים …

לרוטב:
6 עגבניות חלוטות וקצוצות
בצל קצוץ
כף פפריקה מעושנת
כפית צ'ילי גרוס
פלפל שחור
מלח
כף סוכר
3 שיני שום

אופן הכנה:
מטגנים את הבצל, מוסיפים את השיני שום הפרוסים , לאחר כמה שניות מוסיפים את העגבניות ,מתבלנים ונותנים לזה בישול של 10 דקות…
ממלאים את החצילים ומגלגלים , מניחים ברוטב ומבשלים 20 דקות על אש בינונית

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
חציל במילוי בשר טלה
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *