חמוצים טריים מרעננים כל ארוחה, סלט קל ופשוט להכנה. מתאים עם כל ארוחה אפשרית, בעיקר בארוחת שישי או ארוחה בשרית, נותן קלילות לארוחה ומוסיף הרבה בריאות, טעם וצבע.
חמוצים עם שומר, קולורבי, גזר, גמבה- הכל טרי מתובל עם לימון, שמן ומלח, פשוט וטעים טעים טעים 🙂
חמוצים טריים /אתי משה-חביב:
2 שומר חתוך לרצועות
2 גזר חתוך לעיגולים או גפרורים
2 קולורבי חתוך לגפרורים
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
תיבול:
שמן (5 כפות בערך),
כפית גדושה מלח
מיץ מלימון שלם גדול.
הדגש הוא על טעמים חזקים של מלח לימון ושמן-לא להתקמצן.
לערבב הכל יחד.
ניתן לאכול מיד טרי וניתן לשים במקרר- מקבל רכות והטעמים נספגים. לשיקולכם.
מתכון לחמוצים טריים
בהצלחה ובתיאבון, אתי 🙂
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
חמוצים טריים
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
19 Review(s) Based on