חיתוכיות פריך חלבה/אוראל אליהו:
(רינג 20*20)
לבצק פריך:
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם סוכר
300 גרם חמאה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת שקדים
כפית מחית וניל
גרידת לימון
חצי כפית מלח
3 חלמונים
250 גרם קמח
70 גרם קורנפלור
מילוי: מחית חלבה איכותית
אופן הכנה: בצק פריך , קירור הבצק חצי שעה.
לחלק את הבצק ל3 .
כל חלק בצק לרדד דק בין שני דפי גיטרה, להעביר בזהירות לרינג את החלק הראשון , עליו למרוח שכבה דקה של מחית חלבה , ולחזור על הפעולה בשנית ובשלישית , להכניס לקירור ל20 דקות , לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 15-20 דקות .
לאחר קירור לחתוך בעדינות לקוביות קטנות ולפזר א.סוכר .
בתיאבון <3
אולי יעניין אותך
דירוג
שם המתכון
חיתוכיות פריך חלבה
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
2 Review(s) Based on