חיתוכיות פריך חלבה

חיתוכיות פריך חלבה/אוראל אליהו:

(רינג 20*20)

לבצק פריך:
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם סוכר
300 גרם חמאה חתוכה לקוביות
100 גרם אבקת שקדים
כפית מחית וניל
גרידת לימון
חצי כפית מלח
3 חלמונים
250 גרם קמח
70 גרם קורנפלור

מילוי: מחית חלבה איכותית

אופן הכנה: בצק פריך , קירור הבצק חצי שעה.
לחלק את הבצק ל3 .
כל חלק בצק לרדד דק בין שני דפי גיטרה, להעביר בזהירות לרינג את החלק הראשון , עליו למרוח שכבה דקה של מחית חלבה , ולחזור על הפעולה בשנית ובשלישית , להכניס לקירור ל20 דקות , לאפות בתנור שחומם מראש 170 מעלות 15-20 דקות .
לאחר קירור לחתוך בעדינות לקוביות קטנות ולפזר א.סוכר .

בתיאבון <3

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
חיתוכיות פריך חלבה
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *