חטיף פצפוצי אורז ושוקולד בקלי קלות. מערבבים ומעבירים לתבניות קטנות, זהו.
מי מאיתנו לא הכין את החטיף הזה בילדות שלו? יש את גירסת הקורנפלקס ויש את גרסת פצפוצי האורז, ת'כלס אותו הדבר רק אחד עם קורנפלקס והשני עם פצפוצי אורז. שהיינו קטנים הכל היה פשוט יותר, לא מורכב, וככה גם הקינוחים במטבח. זה היה הקינוח שהילדים מכינים לבד, זה וכדורי שוקולד, כי שניהם קלים ולא דורשים אפיה. מכירים את זה גם מאצלכם?
את חטיף פצפוצי האורז והשוקולד שלפניכם הכינה הבת הבכורה שלי רותם, בת 13. אפילו היא היתה המומה איזה מהר וקל זה להכין את פצפוצי האורז עם השוקולד.. שראתה את שתי הקערות מולה והבינה שכל מה שעושים זה מערבבים ומעבירים לקוקוטים, היא שאלה: "זהו?" כן זהו, קללללללללל:):):)
בקיצור, מתכון קלי קלות, ילדים יכולים להכין לבד בלי בעיה. פשוט, מהיר וקל. שיהיה בהצלחה:)
חטיף פצפוצי אורז ושוקולד/אתי משה-חביב :
מה צריך?
200 גרם פצפוצי אורז (4כוסות)
200 גרם שוקולד חלב
40 גרם חמאה
120 גרם שמנת מתוקה (חצי מיכל)
הכנה:
להמיס את השוקולד, החמאה והשמנת, לערבב עד המסה מלאה של השוקולד והחמאה ולסיום להוסיף את פצפוצי האורז. להעביר לתבנית או לקוקוטים.
לקרר במקרר או במקפיא ולנשנש להנאתכם?
הקוקוטים שהשתמשתי בהם בקוטר 6 ס"מ, יצאו כ 40 קוקוטים מהכמות הזאת.
אם רוצים את החטיף יותר שוקולדי ויציב ניתן להוסיף עוד 100 גרם שוקולד חלב או מריר.
מתכון חטיף פצפוצי אורז ושוקולד
בהצלחה ובתיאבון, אתי:)
הי,אפשר להכין גם עם קורנפלקס?תודה 🙂
כן, גם כתבתי בהקדמה למתכון:)