גלידה בייתית זה רק נשמע מסובך.. כי ממש כל אחד יכול להכין.
מה כבר צריכים בשביל להכין אותה? סך הכל שני מצרכים! באמת!
שני מצרכים ויש לכם גלידה מהסרטים.
אז איזו תוספת תכניסו לגלידה שלכם? עוגיות? אוראו? מקופלת? אגוזים? חתיכות פרי? אין סוף לאפשרויות..
אני הכנתי הפעם עם שברי מקופלת..כי זה מה שאנחנו הכי אוהבים.. והכנתי חלק כארטיקי חלב עם ציפוי שוקולד מריר. את השאר שמתי בקופסא אטומה במקפיא וכל פעם שאנחנו רוצים פשוט לוקחים כף ושמים על גביע גלידה 🙂
קלללל…
כדי לראות סירטונים שלי תעקבו אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
גלידה בייתית /אתי משה-חביב:
2 שמנת מתוקה
1 פחית חלב מרוכז
להקציף יחד.
להוסיף לסיום תוספות שאוהבים (מקופלת/שברי שוקולד/ שברי עוגיות וכו') לקפל ידנית את התוספת.
להכניס למקפיא.
זה הכל!
*לגרסה פחות מתוקה שימו 3 שמנת מתוקה על פחית חלב מרוכז.
* לטעם וניל תוסיפו כפית מחית וניל.
*לטעם שוקולד תוסיפו 2 כפות אבקת קקאו איכותית.
* לכל טעם אחר שתרצו,פשוט תוסיפו מחיות טעם או פרי. אפשר טבעי ואפשר קנוי.
לציפוי שוקולד:
להמיס 100 גרם שוקולד מריר 60% עם כף שמן. לצפות את הגלידה אך ורק שהיא אחרי הקפאה והיא קשה מאוד, אחרת הגלידה והשוקולד יהיו עיסה אחת. כל הרעיון זה שהשוקולד יתקשה ויתפס על הגלידה.
ניתן להעביר לקופסא במקום להכין ארטיקים בודדים.
אמרתי קל או לא?
מתכון גלידה בייתית
בהצלחה ובתיאבון, אתי 🙂
שלום אתי.
תודה רבה על שיתוף המתכונים הנהדרים שלך.מאמצת את המתכון לגלידה ביתית. מאחלת לך הצלחה בכל מעשה ידייך
תודה רבה, שמחה שאת פה ואוהבת:)