בצק פילאס / אוראל אליהו

בצק פילאס / אוראל אליהו:

לבצק פילאס:

חצי קילו קמח

16 מל' חומץ

100 מל' שמן

12 גרם מלח

240-300 מל מים

הכנה:

מעבדים את כל החומרים לבצק. מנוחה 10 דקות, מחלקים ל2-8 כדורים בשמן ל24 שעות.

למילוי:

250 גרם תרד שטוף טוב

בצל אחד בינוני חתוך סלייס

320 גרם גבינה בולגרית מעודנת

במחבת טפלון עם מעט שמן מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את התרד ומאדים כ3 דקות… מוציאים נוזלים ומערבבים אותו עם הגבינה … מוסיפים קורט פלפל … משטחים כדור בצק לעלה דק וממלאים במילוי… מגלגלים לנקניק ולשבלול… מורחים ביצה פזרים שומשום ואופים ב200 מעלות 25-30 דקות…

דירוג
recipe image
שם המתכון
בצק פילאס
תאריך פרסום
זמן הכנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *