-
בורגול עם ירקות- בצל,גזר,בטטה,קישוא. מתכון נפלא טעם ומרענן. מתכון קליל וטעים שמשדרג ארוחת צהריים רגילה ומשעממת..
ארוחה בריאה ומתאימה לילדים..כמובן שאתם לא חייבים לקרוא לזה בורגול 😉 אלא פשוט לומר להם שזה קוסקוס משודרג ;)..חחח…
בורגול עם הבטטה והגזר שילוב של מתקתקות עם טיפונת מליחות ובלי עבודה כמעט. גם בריא וגם טעים וגם עוד אופציה לצהריים 🙂
כדי לראות סירטונים שלי תעקבו אחריי באינסטגרם: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
בורגול עם ירקות / אתי משה-חביב:
כוס בורגול דק-בינוני מושרה במים.
1 גזר מגורד
1 בטטה קטנה מאוד מגורדת
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 קישוא קטן מגורד
5 כפות שמן
כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
כוס מים רותחים
הכנה:
להשרות את הבורגול במים. בזמן שהוא מושרה להכין את שאר הדברים.
לגרד גזר,בטטה וקישוא. לקצוץ בצל. לשים בסיר 5 כפות שמן ולטגן את הבצל עד שקיפות. להוסיף את הגזר,הבטטה והקישוא המגורדים ולערבב,טיגון קל של דקה. להוסיף תבלינים ולערבב. להכניס את הבורגול לסיר (לסנן אותו מהמים הנותרים שבו הוא הושרה) לערבב ולהוסיף כוס מים רותחים. לסגור מכסה ולבשל כ 5 דקות על אש נמוכה.
מתכון לבורגול עם ירקות
בהצלחה ובתיאבון,אתי .
בורגול עם ירקות
דירוג
שם המתכון
בורגול עם ירקות
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
12 Review(s) Based on