אצבעות גבינה מטוגנות, קריספיות בטירוף, עם גבינה נמתחת מבפנים, מתובלות , פשוט אי אפשר להפסיק לנשנש. מנת פתיחה קראנצ'ית ביותר.
בא לכם להכין עם הילדים משהו קליל וטעים? הילדים יכולים להשתתף איתכם בהכנה, פשוט וקל ויוצא מושלם.
כדי לראות את הסירטון להכנת האצבעות הגבינה ולעוד סירטונים אחרים כנסו לעקוב אחריי באינסטגרם, כאן בלחיצה על הקישור: https://www.instagram.com/etimoshehaviv_crunchit/
אצבעות גבינה מטוגנות / קראנצ'ית:
מה צריך?
8-10 יחידות אצבעות מוצרלה/גבינ"צ .
צלוחית עמוקה עם 3 ביצים מקושקשות מתובלות במעט מלח.
צלוחית עמוקה עם כוס קמח.
צלוחית עמוקה עם כוס וחצי פירורי לחם מתובלים במעט מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית שטוחה פטרוזיליה יבשה, אפשר להוסיף כפית אבקת בצל או אבקת שום.לערבב.
הכנה:
כל יחידה של אצבע מוצרלה/גבינ"צ לטבול לפי הסדר הזה: קמח, ביצה, פירורי לחם. וכדי לעשות את הציפוי שמנמן יותר וקריספי יותר אפשר לעשות סיבוב נוסף של טבילה בביצה ופירורי לחם אחרי הציפוי הראשון , כך שיהיה ציפוי כפול.
ככה לעשות עם כל האצבעות.
לטגן בשמן,לא צריך הרבה שמן, מספיק עד לגובה רבע עד חצי מגובה האצבע. לטגן מכל הכיוונים, לא אש גבוהה מידיי וגם לא נמוכה.
לזלול חם ????
מתכון אצבעות גבינה מטוגנות
בהצלחה ובתיאבון, אתי.