אימפנדה במילוי פטריות או במילוי בשר / כרמית דהאן

אימפנדה במילוי פטריות או במילוי בשר / כרמית דהאן

3 כוסות קמח
200 גרם מרגרינה רכה מאד
קורט מלח
1/2 כוס מים קרים
מעבדים לבצק עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך כשעתיים

מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט
קורצים עיגולים שמים מעט מים בקצה העיגול עם האצבע
שמים מילוי במרכז סוגרים מהדקים היטב
אפשר להדק עם מזלג או לעשות סגירה בצורת חבל

למילוי פטריות
מטגנים שני בצלים בינוניים
מוסיפים שתי סלסות פטריות טריות קצוצות דק
מטגנים מספר דקות
מוסיפים מעט אבקת מרק בטעם פטריות מלח ופלפל שחור

למילוי בשר
2 בצלים בינוניים
250 גרם בשר בקר טחון
1500 גרם חזה עוף קצוץ

מטגנים את הבצל מוסיפים את הבשר
מטגנים עד שהבשר משנה את צבעו
מתבלים במלח פלפל ובהרט

ממלאים את הבצק ומטגנים במחבת רחבה עם שמן

* יש לצנן היטב את התערובות לפני שממלאים

*ניתן להקפיא ואין צורך להפשיר לפני טיגון

*בבצק הזה המרגרינה עושה את העבודה הבצק רך ונמס בפה

*ניתן לאפות אבל זה ממש לא יהיה אותו הדבר
הבצק יהיה קשה ולא פריך

אולי יעניין אותך

דירוג
recipe image
שם המתכון
אימפנדה במילוי פטריות או במילוי בשר
תאריך פרסום
זמן הכנה
ממוצע
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *